Postanite najbolji

Postanite najbolji

Dok jurimo savršene djevojke i gradimo svoje karijere, zaboravljamo kako da postanemo malo bolji. Neka pravila koja će vam pomoći da budete bolji.

S godinama dolazi do razumijevanja životnih pravila. Postajete pametniji, iskusniji i bolji. Za neke je ovaj proces brz, drugi se zaglave na sredini puta. Kako suštinski preći na viši nivo?

Postanite najbolji

Dajte komplimente

Muškarci vrlo rijetko daju komplimente. Najozloglašeniji Italijan izgovara oduševljene riječi o ženama, red veličine više od prosječne građanke naše zemlje. Odakle takva skromnost, ozloglašenost i nespremnost da se malo ugodi ljepšem spolu?? Djevojka je kupila novu haljinu, uredila frizuru, izgleda odlično, rekla nešto lijepo ili se samo nasmiješila? Ovo je razlog za kompliment. Dajte kompliment ne samo svojoj djevojci, već i drugim ženama oko vas. Ali to vas neće učiniti ženskarom u njihovim očima. Bićete na glasu kao pažljiv i galantan predstavnik jačeg pola.

Odaberite vezu

Ne gubite vrijeme u beznadežnoj vezi. Izbjegavajte cinične kučke, glamurozne ribe, glupe žene, merkantilne osobe, droljaste djevojke. Uzimaju vam vrijeme, živce i novac. Jebi ih! Zadržite nivo i kvalitet.

Trošite novac pametno

Prestanite da bacate novac levo i desno. Novac su vaši prijatelji, balast koji će vam pomoći u teškim životnim periodima. Ne trošite novac na gluposti. Prestanite da učestvujete u trci potrošača. Muškarce krasi pametan pristup finansijama. Novac morate pametno trošiti u svakoj situaciji, čak i kada su žene u pitanju.

Princip beskrupuloznosti. Sve jaki neprincipijelni i slabi moralisti

Shvatite svoju garderobu

Vrijeme je da budete ne samo moderni, već i odrasli. Mnogi muškarci nemaju pristojne stvari u svojoj garderobi. Nose ono što su nosili kao mladi. Ali stil dječaka, dječaka, dječaka i muškarca je drugačiji. Vrijeme je da sredite garderobu.

Čitaj više

Moderni telefoni, tableti, e-knjige - novi korak za čovjeka koji razmišlja. Odvojite malo vremena za čitanje. To nije gubljenje vremena. Ovo su nove teme za razgovor u društvu i nasamo sa ženom. To je također nova korisna informacija za karijeru. Čitajte zanimljive časopise, knjige, vijesti. Ali budite oprezni pri odabiru izvora. Ne gubite vrijeme na drugorazredno čitanje.

Kontrolišite se

Sport, san i ishrana su vaši prijatelji. Uklještenje jednog od njih može dovesti do prijevremenih ranica i lošeg zdravlja. Nema smisla testirati ovo na svom tijelu.

Krećite se ka svom snu

U jednom trenutku svog života shvatićete da vas vaš put, vaš san, vaš cilj čini srećnim. Ne ustukni od nje. Ne obraćajte pažnju na one oko sebe. Mnogi od njih su glupi, uskogrudi, zavidni i cinični.Što je osoba zanimljivija i uspješnija, više će je raspravljati i kritikovati. Ovo je u redu. Učiniti što god želite.

Članci o temi