Teško je to nazvati normalnim

Teško je to nazvati normalnim

Ovo što se sada dešava u životima mladih teško se može nazvati normalnim. Svijet je pokvaren, ali nemojte trunuti s njim. Bezobziran način života, prevara, izdaja, seks bez obaveza postali su norma i standard modernog života. Djevojke čekaju prinčeve, a muškarci su se pretvorili u povrće.

Pojmovi kao što su pristojnost, čast, lojalnost izjednačeni su sa nečim niskim, nemoralnim. I obrnuto - blud, razuzdani stil života, prevara, izdaja - to je ono što je sada u vrijednosti i časti. Sve se okrenulo naglavačke.

Najvažniji faktori pri odabiru partnera u ovom trenutku nisu neki lični kvaliteti, već prisustvo automobila, veze, mnogo novca.

Moderne dame... Par kilograma kozmetike, suknja, mada ne, naziv suknje, jedva pokriva prepone (i zimi), štikle (čak i zimi), neumereni i nerazumni zahtevi u životnom smislu. Glavni princip je da živim jednom.

Smatra se redom stvari stalno mijenjanje partnera po istim principima:!". I nije ni važno što niste prvi ili čak deseti sa Serjožom. I nije važno što Serjoža ima trudnu ženu kod kuće. Važno je da Serjoža Kaen. A Serjoža je, u stvari, ista kurva. On te kupuje za Caen, kupi te neko viši. I tako do samog vrha.

Kako se opustiti, šta raditi i kako se zabaviti? 12 tradicionalnih muških zabava

Devojke čekaju princa? Ponašajte se kako dolikuje ženi, majci njegove buduće djece.

Momci... Veliki broj modernih momaka - nemaju svoje mišljenje, povrće. Mnogi od njih u čitavom životu nisu pročitali nijednu knjigu, što ih ne sprečava da uz flašu pića u prahu vode burne debate o politici, istoriji i drugim "visokim stvarima". Vijest se takođe usisava sa posebnim užitkom - ko je koga "duvao", ko je koga "bacio" itd.d. Podli, jadni gadovi, koji nemaju ni rudimente savesti i morala, uče jedni druge životu. "Djevojčice" se ocjenjuju prema "najvažnijim" parametrima: veličina grudi, stražnji dio, masnoća ili ne.

Ljudi, ne živite sa "sisama", živite sa Ljudskom. Za 20-30 godina njegovi oblici će se promijeniti. Naučite vidjeti ljepotu iznutra.

Seks bez obaveza, višestruke "veze" su ono što pokreće današnju omladinu. Otvori oci! Sve ovo je samo trenutno zadovoljstvo. Slabosti nedostojne visokog imena osećanja. Seks samo radi seksa je samo bezdušna kopulacija.

Budite iznad ovih miliona. Sve dok ima onih koji se razlikuju od mase, u svijetu će biti mjesta za stvarne akcije. Nekima će takve presude, i postupci koji ih slijede, djelovati nepromišljeno, djetinjasto... Svijet je pokvaren, ne trunite s njim.

Bolje je biti agresivan. Kako postati agresivan?

Koncepti časti, morala, savjesti - to je ono što bi trebalo da nas pokreće u životu. Neka nekome budu važniji plijen i šarene krpe. Ko će ga se sjetiti kad ga, umotanog u ove iste krpe, spuste 2 metra pod zemlju?

Sve lažne vrijednosti se moraju odbaciti, one su nam strane. Ne gubite svoju jedinstvenost. Budite dostojni.

Članci o temi