Kvalitete idealnog muškarca za žene

Kvalitete idealnog muškarca

Zaboravite bicepse i mišićava prsa, skupe automobile i restorane. Najseksi kvalitet idealnog muškarca za 74% žena je..

Muškarci, zaboravite na bicepse i mišićava prsa, skupe automobile i restorane. Ako želite osvojiti ženu, onda hitno pokupite bušilicu, odvijač ili dlijeto. Kako je pokazala anketa koju je sprovela britanska web stranica Spaceslide.co.Velika Britanija, najseksi kvalitet idealnog muškarca za 74% žena je sposobnost da nešto urade vlastitim rukama.

69% (!) žene će napustiti muškarac koji ne može zakucati ekser ili popraviti bravu. I, uprkos povećanju broja pripadnica ljepšeg spola, koje su i same naučile nešto napraviti, 68% učesnika ankete ovu vještinu smatra isključivo muškim poslom. Muškarac koji to nema čini se ovim ženama apsolutno neprivlačnim.

Tek na drugom mjestu (69%) je atletizam muškarca, odnosno njegovo dobro građeno tijelo, mišići i fizička snaga. U tome nema ništa iznenađujuće, što se ne može reći za treće mjesto.

Kvalitete idealnog muškarca

Na trećem mjestu su muškarci koji znaju kuhati. Ispostavilo se da skoro polovina žena takve gospode smatra seksualno privlačnim.

Što se tiče impresivnog bankovnog računa ili nekih specifičnih sposobnosti muškarca u krevetu, svi ovi kvaliteti nisu ni ušli u prvih pet. Na četvrtom mestu liste kvaliteta idealnog muškarca je sposobnost da dobro vozi automobil, a na petom - u upravljanju finansijama. Odnosno, ne da zaradite puno novca, već da ekonomično i mudro trošite ono što dobijete.

Ti si jako dobar momak

Članci o temi