Muškost

Muškost

Jaka muškost će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i više od toga. Čovjek će postići svoj cilj, čak i ako mora rušiti onoliko zidova od čelika i armiranog betona koliko želi, idući ka cilju.

Muškost je kompleks fizičkih, mentalnih i bihevioralnih karakteristika koje su karakteristične za muški spol.

Gotovo u svako doba bilo je čvrsto poznato da se muškarci ne rađaju, već postaju. Čovjek je uvijek fokusiran na postizanje nečeg smislenog. Nedovoljna muškost ne dozvoljava muškarcu da se realizuje u karijeri i privatnom životu. Takvi ljudi ostaju gubitnici i gubitnici.

Kako izbjeći da postanete neuspjeh? Postoje negativni znaci muškosti koji sprečavaju muškarca da se razvije i ostvari u potpunosti.

jedan. Radna mržnja. Ako čovjek ide na posao kao na težak rad, onda očito nije sve u redu. Ne prihvatajte poraz u profesionalnoj karijeri. Prekvalifikovati, promeniti oblast delatnosti ili mesto rada.

2. Ogorčenost. Neki muškarci se vrijeđaju na život. Nije fer prema njima. Svuda okolo su zavidni ljudi, spletke i nevolje. "Nepravedno" je biti uvrijeđen da bi bio glup. Svijet ne mari za tvoj uspjeh. On neće pomoći u uspjehu i ostvarenju snova. Ako želiš nešto da postigneš, onda prestani da sažaljevaš sebe i prebacuješ nevolje na druge. Sve zavisi od vas!

Svi umiru, ali ne žive svi stvarno

3. Alkoholizam. Alkohol ometa život. Dok ga čovjek pije, ne razmišlja ni o čemu. Ali misli da može prestati piti u bilo kojem trenutku. U stvarnosti, alkohol je upropastio mnoge velike ljude. Sigurno i sami znate nekoliko primjera.

4. Infantilizam. Ponekad muškarci ne žele da odrastu. Izbjegavaju odgovornost na poslu i na ličnom planu. Svoj život posvećuju svojim hobijima i načinu života. Ne bježite od odgovornosti na poslu, ne skrivajte se od porodice i stalnih veza.

Godine 1976. Robert Brannon je formirao četiri principa muškosti.

Principi muškosti

Princip muškosti br. 1. Bez ženskosti

Ženski svijet se veoma razlikuje od pravog muškog. Muškarac treba da izbegava sve što je svojstveno ženama. Žensko ponašanje, maniri, stil života pa čak i ciljevi. Muško ponašanje je grublje, ironično i pomalo agresivno. Čovek je čovek.

Princip muškosti br. 2. Veliki šef

Svaki čovek treba da teži da bude najveći gazda. To može biti bilo koje polje aktivnosti i slika uspjeha. Glavno je biti najbolji i zaobići slabije rivale. Potrudite se da postanete "veliki šef" i profesionalac u svojoj oblasti. Čovek je profesionalac.

Princip muškosti br. 3. Čvrsti hrast

Žene mogu biti slabe, kukavice, uplašene i nemirne. Ali da li se sećate prve tačke? Ono što je svojstveno ženama ne bi trebalo da bude i muškarcima. Čovjek je snažan, čvrst, samouvjeren i nepokolebljiv. Jaki hrast ne pokazuje slabost i kukavičluk. On se ne savija pod nevoljama cijelog svijeta. Čovjek je čvrst hrast.

Muškarci moraju da postanu oštriji ako žele da budu pobednici i da budu uspešni sa devojkama

Princip muškosti br. 4. Dajte im toplinu

I sam je čovjek tvrd biber. Ne popušta pred drugim muškarcima i ne plaši se banalnog nasilja. Čovek može da udari protivnika. Samouvjeren je, ali smiren u svakoj situaciji. Čovek je ratnik.

Jaka muškost će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i više od toga. Čovjek će postići svoj cilj, čak i ako mora rušiti onoliko zidova od čelika i armiranog betona koliko želi, idući ka cilju.

Članci o temi