10 Pravih misli

10 pravih misli

Najbolja odluka je da uradite ono što drugi misle da ne možete. Svaki posao, plan i san počinje jednom mišlju. Počni ispravno razmišljati.

“Uspjeh je stvar čiste slučajnosti. Svaki gubitnik će vam to reći." Earl Wilson

Sreća ne dolazi tek tako. Da biste bili uspješni, prvo morate dobro razmisliti.

10 pravih misli

jedan. Sve moje želje se ostvaruju

Već imate sve što vam treba! A ako ga nemate, onda vam ni ne treba. Prestanite sanjati i letjeti u snovima. Napravite realan plan akcije za svoje snove. Ovo se odnosi na posao i privatni život. Idite na kurseve, idite da upoznate lepši pol. U svakom poslu važan je plan i koraci za njegovu implementaciju. Ako čekaš čudo odozgo, onda ćeš ostati kod razbijenog korita. Vaše želje se ostvaruju ako preduzmete korake da ga upoznate.

2. Imam dovoljno snage

Imate dovoljno unutrašnje i spoljašnje snage da ostvarite bilo koji san. Dovoljno je manje brinuti, spavati više, dobro jesti, vježbati i imati optimistično raspoloženje. Ako sve ovo uradite, imat ćete snage za svaki, pa i najteži cilj!

20 činjenica o muškarcima koji ne poznaju žene

3. Anđeo je uvijek sa mnom

Svaka osoba ima anđela ili čak nekoliko. Tvoj anđeo nikad ne spava. On učestvuje u vašim pobedama i ublažava poraze. Pomaže čak i kada ti je cijeli svijet okrenuo leđa. Postoji tako divna pjesma grupe "Vrijeme i staklo": "Znaj da anđeli ne spavaju, gledaju u tebe, gledaju u tebe..." Tvoj anđeo uvijek gleda u tebe, zato nemoj očajavaj i hrabro idi naprijed. Tvoj anđeo nije slatki keruvim sa krilima. Ovo je oštar ratnik nevjerovatne snage.

4. Ja donosim ljudima sreću

Vaš izgled donosi radost prijateljima i strancima. Imate svetlo, dobro raspoloženje i želju da budete srećni. Vi ste izvor dobrih misli i akcija.

5. Opraštam sve

Opraštate sve što ste u prošlosti. Ljutnja i mržnja samo izjedaju čovjeka. To vas čini slabijim i ranjivijim. Pošaljite sve "u prošlost" i idite naprijed.

6. Ja idem naprijed

Ako sanjate da postanete neko, postajete. Vjerujete svojim osjećajima i odlukama. Vi samo idete naprijed da biste postigli svoje ciljeve. Birate najbolje za život, rastete svakim danom i radite maksimalno moguće. Maksimum!

Kako učiniti muški glas grubim i promuklim?

7. Ja sam poseban

Da li verujete u svoju srećnu zvezdu?. Posebni ste kao niko drugi. Možete učiniti nešto bolje od ostalih. Imate različite misli, želje, karakter i snove. Vaša posebna i lična zvijezda vas čeka, nemojte je iznevjeriti.

osam. Zaslužujem najbolje

Dozvoljavate i zaslužujete sve najbolje. Ne morate se miriti i praviti stalne kompromise. Potražite najbolju djevojku, posao, prijatelje i život općenito. Zaslužuješ bolje!

9. Smiren sam

Jedna od najutjecajnijih političkih ličnosti Velike Francuske revolucije, Maksimilijan Fransoa Mari Isidor de Robespjer, rekao je: "Moć pripada mirnoći". Hladnokrvni ste i smireni u svakoj situaciji. Otpuštate sve zabrinjavajuće misli i slušate svoje srce. Što je osoba smirenija i uravnoteženija, to je moćniji njen unutrašnji svijet i potencijal. Smiri se.

10. Volim svijet

Volite ljude i svijet oko sebe, a oni vam uzvraćaju. Neko ga mrzi i dobije udarac. Voliš li život.

Prestanite da skupljate prašinu i pravite gluposti. Misli pozitivno i hrabro. Imaš jedan život. Kreirajte svoj svijet i živite samo po svojim pravilima.

Članci o temi