Mačo ili seksi div.

Mačo ili seksi div

Šta je mačoizam. Memorandum seks gigantu. Mačo ili seksi div.

Javno mnijenje često nailazi na ljude zabrinute ovim pitanjem, svrstava ih u perverznjake i čak nudi liječenje, ali sve je to vrh ledenog brijega, jer je svako od nas u duši seksualni perverznjak, i to u oba značenja. riječ.

Znate šta je seksualni gigantizam - to je kada uvek želite i uvek možete, bez obzira na spoljašnje i unutrašnje faktore.

Uče nas da hodamo, pričamo, vozimo bicikl i auto, učimo gomilu potrebnih i nepotrebnih predmeta u školama i institutima, ali i ljubavi učimo iz knjiga stvaralaca umjetničke riječi, što je često u suprotnosti sa životnom praksom. Što se tiče seksa - samo samostalan rad, gdje čak i sami morate raditi na svojim greškama. Slažem se - potpuna glupost, pa je sumiranje rezultata muške seksualnosti izuzetno neophodno barem da bi svaki muškarac znao čemu da teži. Tokom svog razvoja, čovječanstvo je napravilo ogromne korake naprijed u svim smjerovima osim ... seksa. Do sada se kao svjetionik seksualne informativnosti smatra ozloglašena Kama Sutra koju je napisao nepoznati autor, ne zna se kada i sva naredna izdanja se na nju pozivaju, a da nisu ni pokušali provjeriti šta je u njoj napisano. Da, provjerio sam i probao pa znam o cemu pricam, a znaju i mnogi oko vas, samo nije uobicajeno da se o takvim temama raspravlja naglas.

Faze ženskog orgazma

Naučnici smatraju seksualnost urođenim faktorima nasljednog plana, pa zašto se svi toliko boje slobode govora u tom pravcu?? A budući da se može upravljati i steći, samo treba vjerovati u to i pokušati.

Šta je mačoizam.

Kako bismo izbjegli pogrešne interpretacije, odnosno nerazumijevanje vlastitog istraživanja u ovoj oblasti, mi ćemo u toku predstave raspravljati o, po mom mišljenju, mišljenjima žena koje razumiju šta je pravi seks i kako se radi. Odmah te upozoravam, govorimo o odnosu prema seksu (!) divu, tako balavlju i šmrću o njegovom dobrom ponašanju tokom dana, tako da se žena uklopila za veče, poklone i idiotske radnje u slavu svog voljenog i, općenito, ljubav kao glavni uslov za seks - Izostavljam, jer ovakav pristup zahtijevaju žene koje ni ne znaju kako se mogu seksati sa pravim profesionalcem. Dame koje su iskusile mačo na sopstvenom telu, unapred se spremaju za sastanak, pa čak ni cunami iza prozora verovatno neće uticati na njihov pozitivan stav. dakle:

- izgled

Ogromna većina vidi visokog, snažnog muškarca jakih ruku kao mačo, glatko obrijanog na pravim mjestima (obavezno za oralni seks), ukusnog mirisa (duvan i alkohol nestaju), čiste kose (prljava kosa ili ćelava glava izazivaju neugodnost udruženja). Moderna moderna odjeća, visokokvalitetno pripijeno donje rublje, samouvjereno kretanje koje ne toleriše odbijanje i potpunu zaštitu od bilo kakvih nedozvoljenih radnji izvana, kao i ispoljavanje vlastite inicijative protiv vlastite volje.

Seksualna korespondencija: 160 napaljenih seks poruka za djevojčice i dječake

- organi

Suprotno uobičajenoj mudrosti, veličina je važna i u smislu vizualnog stimulansa i funkcionalnosti. Zdravo tijelo - zdrav penis i ništa više. Što se tiče erekcije - stalna i nepopustljiva, čak i nakon orgazma

- patogeni

Bez afrodizijaka, kako hemijskog tako i prirodnog porijekla - pravi muškarac (mačo) želi ovu ženu ovdje i sada, a da ne podstiče njegovu želju i ne zamjenjuje je raznim lijekovima.

- preludij

Sve radnje pripadaju muškarcu, omogućavajući mu da se potpuno preda njegovoj moći ne razmišljajući ni o čemu osim... Žena doživi prva dva orgazma prije početka tradicionalnog koitusa, od oralnog seksa (obavlja se profesionalno i dugo vremena) ili neka druga iritacija genitalija i erogenih zona, s tim da se ovaj muškarac ponaša asertivno, kompetentno, nepogrešivo reagujući na ženine emocije i reakciju njene fiziologije.

- arogancija

Macho ne traži dopuštenje, ne pauzira između različitih inkarnacija seksa, čak i ako one prevazilaze ženino razumijevanje, on djeluje vođen vlastitim željama, ne dozvoljavajući partneru da čak i shvati vlastito ponašanje "igračke" u njegovim rukama.

- hrabrost

Pravi muškarac se ne plaši žene u krevetu, jer je spreman da ispuni bilo koju njenu seksualnu ideju ne pokušavajući da je podvrgne analizi sa stanovišta moralnih i etičkih vrednosti, kao i drugog muškarca (muža), jer on je uvijek spreman da se suoči sa poteškoćama i zaštiti svog partnera po svaku cijenu.

O čemu muškarci razmišljaju i zašto ne stenju kada imaju seks?

- domišljatost

Macho je skladište seksualne raznolikosti, od raznih varijacija tradicionalnih inkarnacija do seksualne perverzije najvišeg reda. Istovremeno, njegova domišljatost je pravovremena, individualna, usmjerena na konkretnu ženu i ne zahtijeva njenu prethodnu pripremu.

- pouzdanost

Mačo muškarac je uvijek spreman za seks, i to za bilo koju vrstu i spreman je to pokazati u bilo koje doba godine i dana na bilo kojem mjestu, čak i ako ovo mjesto nije pogodno za seks ni na koji način. Za njega u seksu ne postoje tabu teme ako se dopadaju njegovoj partnerki.

- smislenost

Milovanja pravog muškarca ne ostavljaju ništa da se požele i ne zahtijevaju žensku korekciju, jer su savršena u kvaliteti izvedbe i vremenu realizacije. Poznaje i posjeduje veliki broj pozicija za kopulaciju, a formira ih na način da ne izazove neugodnost partnera ako je nemoguće u nečemu učestvovati.

- animalnost

Macho je svojevrsno životinjsko stanje muškarca u periodu njegove seksualne preokupacije, stoga u krevetu njegovo ponašanje treba da se odigra na mjestima u ovoj ravni. Grickanje, udaranje, lagano nasilje, prijeteće i nježno režanje, teško i lagano disanje... i sve to u kombinaciji sa snagom i snagom osobe.

Seks sa kolegom. Prave seksualne priče kolega na poslu

- ponašanje

Supermen zna sve zamršenosti ponašanja sa ženom, i prije spavanja, u njoj i poslije. Pričljiv je (zna puno nenadmašnih komplimenata i "podmetača" simpatičnih za žensko uho), mobilan (bez obzira na trajanje snošaja), aktivan ako žena ne zahtijeva pasivnost), nije stidljiv (omogućava vam da proučavate svoje fiziologije bez stida) i adekvatne (trezne, pune poštovanja, diskretne itd.d.).

- trajanje

Seksualni gigant nastavlja seksualnu aktivnost tačno onoliko koliko je ženi potrebno da bi molila za milost, dok njegova domišljatost, sadržaj i kvaliteta izvedbe ne pogoršavaju, već se povećavaju.

- orgazam

Omogućava ženi da svoj seksualni odnos dovrši orgazmom, i to na bilo koji način dostupan njenom razumijevanju, čak i ako ide dalje od metoda opisanih u ženskim časopisima. Istovremeno, sam orgazam je toliko audio-vizualni da može izazvati novi val ženskog uzbuđenja ili orgazma.

10 "ne" seksualnog gigantizma

- nema muškaraca koji nisu dostojni titule seks diva

Bez obzira na to što moderna seksologija i genetika kažu o tome, ma kako vas plašili nebeskim i medicinskim kaznama, ma kako vaši prijatelji i poznanici ocijenili vaše postupke na seksualnom polju, u stanju ste postići ne samo znanje svojstveno seksualnog giganta, ali i priliku da ih implementiraju u praksi. Postati mačo je mnogo lakše nego naučiti strani jezik i to je dokazana činjenica.

Kako djevojke nagoveštavaju seks?

- u seksu nema moralnih i etičkih ograničenja

Moral i moral su prostorno-vremenski koncept, odnosno u različitim zajednicama u različito vrijeme postojali su različiti morali, dakle, biti jednak ovdje i sada znači ograničiti se u onome što će sutra biti općepriznato, korisno i moderno. Bolje učiniti i pokajati se nego ne učiniti i požaliti.

- nema razloga za odbijanje seksa

Svaka osoba je generator razloga koji dovode do pozitivnih i negativnih rezultata, odnosno svako u početku planira svoj stav prema seksu i potvrđuje ga odgovarajućim objektivnim razlozima. Ako seksu dajete najveći prioritet, teško da postoji razlog da ga zasjenite, a to svaki muškarac zna na primjerima svoje hiperseksualne adolescencije. Macho ostaje hiperseksualno dijete do starosti.

- ne postoje mjesta koja nisu pogodna za seks

Seks je glavno zanimanje u životu svake osobe, jer samo on može ispuniti glavnu misiju reprodukcije sebičnih. I ako je tako, psihofiziologija osobe je u stanju da izdrži sve negativne vanjske i unutrašnje utjecaje bez prejudiciranja ovog procesa, stoga je muškarac u mogućnosti (dužan) imati seks bilo gdje i bilo kada.

- nema žena koje ne žele penis

Seksualna psihofiziologija muškarca fokusirana je na suprotni pol kao takav, a samo njegovi stečeni koncepti suprotnog pola žene dijele na lijepe i ružne, željene i neželjene. Takve stereotipe razmišljanja, po želji, lako je izbrisati, pogotovo ako vam seksualna konstitucija dozvoljava da imate seks u svakoj prilici.

Kako muškarac može biti profesionalac u seksu

- nema žena koje ne žele pravog muškarca

Psihofiziologija žene direktno zavisi od hormonske ravnoteže, koja se, pak, reguliše njenom seksualnom aktivnošću, stoga je na podsvesnom nivou svaka žena sklona seksu i samo od muškarca zavisi kada će i kako će njihov seksualni kontakt zauzmi mjesto.

- nema žena koje ne doživljavaju orgazam

orgazam je psihofiziološko pražnjenje tijela osmišljeno da se oslobodi maksimalnih opterećenja uzrokovanih stimulacijom osjetljivih receptora koji se nalaze u različitim ljudskim organima. To je slično šok reakciji, stoga je prirodno za svakog pojedinca, a samo nemogućnost da se izazove upravo to preopterećenje je prepreka njegovom postizanju.

- ne postoje seksualne inkarnacije koje nisu vredne realizacije

Odnos prema seksu formira društvo, a pojedinac samo slijedi utvrđena ograničenja, ne dopuštajući sebi da sumnja u njihovu postojanost. Svako traženje u ovoj oblasti naziva se seksualnim devijacijama (perverzijama), koje je također osmišljeno da obuzda seksualnost osobe. Međutim, vremena se mijenjaju i stavovi prema seksu također, pa zašto ne preduhitriti vrijeme zarad vlastitog zadovoljstva ne čekajući promjene u društvu.

- nema problema sa ograničavanjem seksa

Psihofiziologija osobe je savršena i samo predrasude mu ne dozvoljavaju da u potpunosti iskoristi svoje seksualne sposobnosti i sposobnosti. Sigurnosna granica muške seksualne konstitucije je u stanju da savlada sve prepreke ako on zaista želi da se riješi svojih seksualnih problema uz pomoć nje.

Kako iznenaditi devojku u krevetu?

- nema dobnog ograničenja spola

Seks je dobijanje zadovoljstva povezano sa seksualnom aktivnošću osobe, a načini da se to postigne mogu biti veoma različiti. Postoji mnogo opcija za seksualni život za sve uzraste, samo trebate odabrati one najbolje za svaki segment života.

Dopis za seks diva:

- nikada ne koristite svoje sposobnosti u sebične svrhe - zarađujući seksom, svoj potencijal stavljate u ovisnost o njima, a pri prvom neplaćanju (podplaćivanju) može doći do problema sa potencijom, koja će se zakačiti za taksimetar, a ne zadovoljstvu;

- nikada ne zloupotrebljavajte svoj seksualni autoritet, jer će se uvijek naći neko ko je ne samo duži i deblji, već je pročitao članak prije nego što ste, dakle, stekli više iskustva;

- nikad ne vezuj ženu za sebe osećanjima, ako nećeš da ostaneš sa njom dugo - samo seks i ništa drugo, inače će lavovski deo njenog zadovoljstva od njega postati lažan da te veže za sebe;

- nikada ne slamajte ženska srca iz zabave, jer postoje natprirodni načini da muškarca učinite impotentnim, samo odnesite par kilograma citrusa nekoj saosećajnoj baki;

- ne zavodite oženjene ako to sami ne traže. Ove žene zaista nisu standardno zadovoljne, ali to ne znači da koristeći znanje koje ste dobili od mene možete nekažnjeno raditi prljave trikove na njihovim muževima, koji nisu požurili sa vlastitim seksualnim odgojem;

Razgovori tokom seksa: 350 prljavih fraza tokom seksa

- nikada ne prestati učiti nove tehnike u seksu, kao i zadovoljavanje novih žena. Broj muškaraca ovog stepena seksualnog razvoja ograničen je mnogim predrasudama, ali žene za to nisu krive, pa svako ima pravo na komad kvalitetnog seksa;

- nikada se ne razmećujte svojim mogućnostima, jer takve ludorije mogu izazvati pomamu za mojim metodama i nije činjenica da ćete u pozadini žestoke konkurencije ostati mačo kakav ste postali, ali podijelite svoje znanje ako osjetite snagu da ostanete na najbolje u svakom slučaju;

Titula seks diva nameće vam određene odgovornosti od kojih više nemate pravo bježati. Brojne žene će morati da ponesu ovaj težak teret svog znanja da bar jednom zaborave na svoje seksualne probleme i ne misle da su svi muškarci sebični i gadovi. Seksualni div je nacionalno blago, pa je samo njegovo korištenje sebičnost najvišeg standarda. Autor: Valery Saltykov

Članci o temi