Ti si dobar, loš i ružan

Ti si dobar, loš i ružan

Koji muškarac ima više uspjeha kod žena i u životu: dobar, loš ili ružan? Kako da se pozicionirate? Kako se ponašati? Kako odgovoriti ljepšem spolu?

Kolt u ruci, as pik u rukavu
Sa tobom za jedno,
Osam života od devet iza,
Pa šta?
Zemljani putevi, prašina i ćorsokaci,
Sve ili ništa.
Bravo - Loš, Dobar, Ružan

"Dobar, loš, ružan" (Il buono, il brutto, il cattivo) - legendarni vestern Serđa Leonea. Priča o životu trojice avanturista: "dobrog" strijelca, zvanog Plavuša, "lošeg" ubice Sentenza, zvanog Anđeoske oči, i "zlog" razbojnika Tuco. Ovaj vestern iz 1966. može se koristiti za oblikovanje karaktera muškarca.

U posljednje vrijeme opšte je prihvaćeno da su obični dobri momci u trendu. Drugi su na strani loših momaka. Većina žena vjeruje da savremeni muškarci nisu loši ili dobri, već agresivni i zli.

Kako da se pozicionirate? Koju liniju ponašanja odabrati? Jesi li dobar ili loš ili ružan? Nema potrebe da birate jednu stvar. Svaki čovjek je dobar, loš i zao u isto vrijeme.

Ti si dobar, loš i ružan

Los momak

"Ako hoćeš da snimaš, pucaj, ne pričaj" Film "Dobar, loš, ružan"

U svakom od nas postoji loš momak. Ne ustručava se da priđe najlepšim ženama. On je šarmantan, hrabar, drzak, prkosan i harizmatičan.Loš momak ne očekuje da žene preuzmu inicijativu. On forsira stvari. On na sastancima šuti, sam se ljubi i zadirkuje. Loš momak ne zavara ženu raskošnom romansom i ne obećava zvijezde s neba. On zna svoje želje i uzima u obzir žene. Nije savršen, ali to ne očekuje od svoje devojke. On zna kako da oprosti, čak i ako to mora učiniti kroz škrgut zubima. On je i adekvatan i nepromišljen. Ne prihvata dosadu u vezama i životu. On je loš, ali vredi 100 redovnih dobrih momaka.

Savremeni svijet nije za dobre momke

Ti si dobar, loš i ružan

Ljut tip

"Ko je odlučio da me prevari i ostavi me živog, ništa nije razumeo" Film "Dobar, loš, ružan"

U svakom od nas spava zao momak. On spava, ali jeste. Prije ili kasnije, žena će pokušati sjesti na vrat muškarca. Počeće da organizuje provere, napade bijesa, hirove, manipulacije. Dolazi vrijeme za vaš zli dio karaktera. Sila otpora vam omogućava da ukažete ženi da takvo ponašanje nije dozvoljeno. Samo će agresivnost i ljutnja ženi ukazati na snagu muškarca. Snaga i leđa muškarca iza kojih se žena može sakriti.Ljut tip se može probuditi u vama ne samo u trenucima ženskih provjera. Ponekad drugi drski mužjaci upadnu u vaš plijen. Znate šta da radite sa ovim bezobraznim čovekom..

Ti si dobar, loš i ružan

Dobar dečko

Dobar momak spava u svakom od nas. Bez vedrije strane karaktera, ne biste trebali ni prilaziti ženama. Nježni spol voli naklonost, nježnost i brigu. Žene žele spojeve, cvijeće, smiješne poklone, emotivne razgovore, poljupce, seks, izjave ljubavi.

Ti si dobar, loš i ružan

Dobro, loše, zlo ne rade odvojeno. Ali ako su ove tri karakteristike u jednom čovjeku! To je smrtonosna kombinacija za žene i neprijatelje. Budi dobar, loš i zao! Budi pravi kauboj! Sa drskim osmehom, jakim karakterom i ubitačnom odlučnošću.

Brutalni čovek

Film "Dobar, loš, ružan" zauzima 5. mjesto u rangiranju najboljih filmova svih vremena i naroda. Ovo je treći film u vestern seriji. Prethodni filmovi - "Za šaku dolara" i "Još nekoliko dolara". Šta vam trebaju ove informacije? Quentin Tarantino je ovaj film proglasio najboljim u istoriji kinematografije. Pogledajte ovaj film. Ima dosta cinizma, nemorala i nasilja. Ali koga to plaši? Bićeš dobar, loš i zao..

Klip grupe "Bravo" - Loš, dobar, zao

Članci o temi