Retroseksualna pravila

Retroseksualna pravila

Ti si tvrd momak i već si postavio nekoliko pravila u životu, neko te zove retroseksualcem. Retroseksualna pravila

Na ulici vas ponekad gledaju kao terminatora, shvatajući da ste malo drugačiji od svih ostalih. Ne radi se čak ni o outfitu, nego o izgledu, kaže da možete napraviti probleme svima oko sebe ako vas krivo gledaju.

Imate li vatreno oružje ili ga želite kupiti. Ali ne zato što se nekoga bojiš, već zato što je to oružje. Možete i pucati u nekoga oružjem, ne računajući to kao razbojništvo, već kao normalnu prinudnu potrebu.

Vaš dom je vaša tvrđava i svako stvorenje koje se kreće na vašoj teritoriji mora se pridržavati vaših zakona, uključujući mačku i vašu djevojku.

Uvijek plaćate za ljepši spol, čak i ako je ona bogata američka feministkinja.

Poslednji put kada ste digli ruku na predstavnicu lepšeg pola u vrtiću, kada je odbila da se igra sa vama. I onda, još uvijek žališ... zapravo samo zato što te je razbila.

Ne samo da znate vezati kravatu na najmanje dva načina, već možete pogoditi i kako možete zadaviti.

Radi šta hoćeš i ne kukaj

Ne prolazite kukavički kada je neko pretučen na ulici, čak i ako su dvojica već pretučena, iako sumnjamo da će se to desiti.

Ne brinete za svoje godine, ali ne zato što planirate da umrete mlad, već ste upravo pročitali knjigu „Sto godina samoće“ Gabriela Garsije Markesa. Imate plan kako proslaviti svoj 100. rođendan penjanjem na Alpe ili putovanjem u Amazonu.

Posjedujete borilačke vještine i pitate vas dvaput, ne morate ih koristiti. Nećete neprijatelju siktati kroz zube niti započeti dugu prepirku, ali ćete odmah pokazati da vam lijevi huk nije ni loš.

Plakao si dva puta u životu, a jedan od njih kada si ogulio luk.

Sve ili skoro sve možete popraviti u razumnom roku i ne plašite se da zaprljate ruke.

Možete voziti brže od ograničenja brzine u vašoj zemlji, ali pokušavate to rijetko koristiti.

Izgledaš sjajno, ali nisi polizana kao lutka i provodiš tri puta manje vremena pred ogledalom od svoje devojke.

Znate li kuhati, ili barem mislite da možete. Najbolje od svega je da dobijete meso, osim toga, znate kako ga nabaviti u životinjskom carstvu.

Kakva je sreća čoveka?

Ne volite da ćaskate telefonom satima i nećete se svađati sa svojom djevojkom na njemu, ali i dalje možete od ljutnje razbiti svoj mobilni o zid, čak i ako nije stara Nokia, već potpuno novi pametni telefon.

Definitivno imate brutalan ožiljak koji ste dobili zbog nepromišljenog čina ili gluposti.

Retroseksualna pravila

Toliko ste brutalni i hrabri da okolnim damama oči počnu gorjeti milju dalje, a noge popuštaju.

Prepuštate svoje mjesto u transportu svima koji vas prate. Ako sami ne sjedite, a drugi muškarci/tinejdžeri nisu inferiorni, nećete stajati po strani.

Pridržavate se tradicije u vezama i prema ženama se odnosite s poštovanjem, ako, naravno, ona to zaslužuje.

Znate kako izgubiti i iz ovoga izvući prave zaključke, prisjećajući se fraze mušketira Aramisa: “Ne može se dobiti svaka borba. Veliki Pompej je izgubio bitku kod Farsala, a kralj Franjo Prvi, koji je, kako sam čuo, nešto vredeo - bitku kod Pavije.".

Ponekad ste toliko iskreni da ljudima oko vas izmagne jagodice, a dame zaneme.

Uvijek znate gdje je izlaz u slučaju nužde, ali ne zato što ste navikli bježati s ratišta, već zato što je, kako je život pokazao, ponekad potrebno. Barem da bi se tiho izvukli iz dosadne zabave.

Čovekova pravila

Znate koliko vredite, ali ne zato što ste na rasprodaji..

Članci o temi