Muški štap

Muški štap

Prisutnost unutrašnje srži u muškarcu jedan je od ključnih kvaliteta muške privlačnosti i seksualnosti, prema većini žena. Kako razviti muško unutrašnje jezgro?

Siguran sam da svaki čovjek od rođenja ima osnovu unutrašnjeg jezgra. Naš zadatak je da ga razvijamo.

Šta je unutrašnja srž čoveka?

to je jasno izgrađen sistem životnih principa i smjernica
to je sposobnost razlikovanja važnog od nebitnog
to je prisustvo integralnog pogleda na svet, ideja šta je šta u životu
ovo je dosljednost u vašim mislima i postupcima
to je mudrost, svijest, nezavisnost od mišljenja, procjena i obrazaca, praktičnost i svijest

Zašto čovek treba da razvija unutrašnje jezgro?

kako se ne bi trzali od vjetra okolnosti i tuđih mišljenja,
da se efikasno nosi sa poteškoćama
donositi mudre, dosljedne odluke
da budem gospodar svog života, a ne imitator ili rob
biti pravi autoritet za svoju ženu i djecu

Inače, prema ogromnoj većini žena, prisutnost unutrašnje jezgre u muškarcu jedna je od ključnih osobina muške privlačnosti i seksualnosti.

Preporuke: kako razviti muško unutrašnje jezgro

jedan. Odlučite se za svoju životnu misiju, kojom ćete provjeriti sve ostale stvari u svom životu. Misija je ono što određuje pravac razvoja unutrašnjeg jezgra čoveka.

Ono o čemu muškarci ćute? 55 činjenica koje ljute muškarce

2. Postavite sebi ciljeve u glavnim oblastima života. Tako smo uređeni da bez ciljeva gubimo vitalnost i smisao života. Cilj je ono što stimuliše unutrašnje jezgro čoveka na rad.

3. Samorazvoj je jedini cilj za koji nema prepreka. Stoga, formulirajte sve ciljeve kao ono što želite naučiti. Unutrašnje jezgro bez samorazvoja teži prije nego što pomaže.

4. Čitajte više, savladajte nova znanja, vještine, zanimanja, akumulirajte praktična znanja, naučite nešto novo svaki dan, i što je najvažnije - analizirajte, sistematizujte i primjenjujte. To je sistematski pogled na stvari koji nam omogućava da formulišemo životne principe koji su u osnovi razvoja unutrašnjeg jezgra čoveka.

5. Steknite životno iskustvo. Lično iskustvo je ključna osnova za razvoj muškog unutrašnjeg jezgra. Za iskustvo je važniji broj radnji nego kvalitet.

6. Unutrašnje jezgro je kvalitet odrasle osobe. Stoga, ostavite probleme iz djetinjstva u prošlosti, prestanite kriviti roditelje i počnite graditi sebe i svoj život kako vam odgovara. Da biste razvili muško unutrašnje jezgro, morate to učiniti namjerno, a ne žaliti se na sudbinu.

7. Radi svoj život, ne gledaj strance. Prestani da se porediš. Unutrašnja srž je kvalitet individualnosti. Neće vam odgovarati tuđi unutrašnji štapovi.

Kako postati samopouzdan i jak? Morate se pretvoriti u lošeg momka na 30 dana

osam. Razvijte svoje lične stavove o ključnim pitanjima: sreća, samorazvoj, novac, posao, odnosi, porodica itd.P. Koje su vaše smjernice u tim stvarima?? Šta je dobro, a šta loše"? Razvoj unutrašnjeg jezgra treba da se zasniva na sistemu ličnih pogleda na sve u životu.

9. Nastojte živjeti svjesnim životom, u svemu budite vođeni svjesnim izborima, a ne refleksnim reakcijama. Razvijanje muškog unutrašnjeg jezgra znači razvijanje sposobnosti da slijedite svoje izbore. A za to morate barem sebi odgovoriti na pitanja: šta i zašto biram.

10. Veliko se manifestuje u malom. Svaki vaš postupak mora odgovarati vašim ličnim životnim izborima i smjernicama. Unutrašnja srž se manifestuje ne samo u onome što govorite, već pre svega u onome što radite.

Članci o temi