10 Najseksi muških dijelova tijela

10 najseksi muških dijelova tijela

Ispitali smo više od 1000 žena i sastavili deset najpopularnijih seksi muških dijelova tijela.

Prema anketi, djevojke kod muškaraca vole sljedeće.

10. mjesto - Izražena ramena.

Žene vole deltoidne mišiće, po njihovom mišljenju to je znak snage. Neki su jako uzbuđeni kada čovjek pomjeri ramena, pa vide kako svaki mišić na njegovom tijelu ističe. Žene ih vole dodirivati ​​i zbog toga često masiraju svog dečka na ovom području.

Žene vole deltoidne mišiće, po njihovom mišljenju to je znak snage
Foto: Sigito flickr.com / sigitostudio

9. mjesto - Atletska prsa.

Baš kao i mi, gledaju nas i sviđaju im se naše grudi. Uostalom, nama je svejedno da li je silikon ili majka priroda, nije ih briga ni da li je anabolički, naporan trening, ili je naslijeđeno, samo da postoji oblik! Većina djevojaka kaže da ne žele vidjeti uniseks poluuhranjenog s opuštenim bradavicama ispred sebe. Savršene grudi sastavni su dio ženskih seksualnih fantazija.

8. mjesto - Napumpani bicepsi.

Bicepsi neće rasti sami. Kada žena vidi tvoje snažne ruke, dobro definisan oblik mišića, kada demonstriraš moć svojih ruku u majici, jasno je da brineš o sebi i nije ti svejedno kako izgledaš. Vaše ruke su spremne pomoći bespomoćnoj ženi! Žena je luda kada je tokom seksa zgrabi u naručje i "razmaže po zidu".

Ne morate da se pravdate

Bicepsi neće rasti sami. Kada zena vidi tvoje jake ruke..
Fotografija: La Fondinto flickr.com / lafondinto

7. mjesto - Senzualne usne.

Ispostavilo se da ne samo da želimo da dodirnemo pune ženske usne, već i mnoge žene zabrane senzualnih muških usta. Jedna djevojka je rekla: "Tokom poljupca grizem usne dok ne nabubre, a onda nam led priskače u pomoć.".

6. mjesto - Jezik.

Ova izjava može biti šokantna, ali ukratko, realnost je da žene cijene jezik kao člana koji proizvodi pljuvačku. I ako neke žene vole kada vade plombe jezikom, onda većina njih voli kada... (pa, shvatate).

5. mjesto - njegovane ruke.

„U početku uvek obraćam pažnju na muškarčeve ruke i, ako su čiste i njegovane, spremna sam da legnem sa njim. Pa, ako izgledaju drugačije, onda je on, možda, pogodan samo za vodoinstalatere ili autobravare.". Žene su jako zabrinute za svoje tajice i osjetljive organe koje muškarac može oštetiti kandžama.

Žene uvek obraćaju pažnju na ruke muškarca
Foto: veloztonyflickr.com / tonyveloz

4. mjesto - Uski kukovi.

"Uski bokovi, široka ramena" je pravi muškarac. Oduvijek se vjerovalo da ženski bokovi trebaju biti širi od muških. Oduvijek su zavidjeli našoj uskoj karlici, tokom seksa vole da nas drže za naše uske bokove.

Nemoralni life hacks

3. mjesto - Iron press.

Oh, kako se odbijaju od reljefne prese nalik na dasku za pranje veša! Ali to nije lako postići. Uostalom, ni ti nećeš skočiti sa debelom ženom u krevet sa debelom ženom - ni oni nisu baš zadovoljni činjenicom da moraš da namotaš stomak da bi došao do svojih skrovitih kutaka. Uz to, žena podsvjesno povezuje podignutu štampu sa zdravim, lijepim i njegovanim penisom.

Djevojke poskakuju od reljefne prese nalik na dasci za pranje veša!
Foto: veloztonyflickr.com / tonyveloz

2. mjesto - njegovan član.

Mislilo se da će ON biti na prvom mjestu, ali, ispostavilo se, tek na drugom. Evo šta smo naučili iz naših razgovora sa devojkama: posecite dlakavu šumu, pa će ON delovati mlađe, deblje i duže (ali pazite - gore je kad ostane samo šuma).

Još nekoliko želja žena:
- da je ON bio iste boje kao i cijelo tijelo;
- tako da se vene ne ističu mnogo;
- nije baš mala;
- nije velika;
- debeo;
- ukusnog mirisa.

1. mjesto - Ass.

"Potrebni su različiti sveštenici, važni su različiti sveštenici". Više od svega, žene vole muške guzice! Oni uživaju u kontemplaciji, milovanju, grizu itd. d.

Članci o temi