Muška seksualnost: mišljenje djevojaka

Muška seksualnost

Šta muškarca čini seksipilnim? Izgled, inteligencija, postupci, brutalnost, sposobnost donošenja odluka, bogat unutrašnji svijet ili 3-dnevna strništa? Mišljenje poznatih žena.

Odlučili smo da poznatim ženama postavimo jedno jedino pitanje: šta muškarca čini seksipilnijim?

Julia Mikhalkova, glumica

- Seksualnost muškarca za mene određuje njegov um. Nisam pohlepan za dobrim izgledom. Nikada nisam volela zgodne muškarce. Energija i harizma muškarca su od velike važnosti. Ne mogu odoljeti pravom muškom šarmu. Smatram da su muškarci koji više vole akciju nego reči seksi. Postupci muškarca su takođe važni. Privlače me snažni i brutalni muškarci.

Elena Reshetnikova, voditeljka programa "X-verzija"

- Samo njegovi postupci čine muškarca zaista seksi. Ne spoljni podaci, ne dugačak jezik, već njegovi postupci, samopouzdanje i odnos prema ženi koju voli, sposobnost preuzimanja odgovornosti za porodicu i donošenja ozbiljnih odluka.

Volim visoke brutalne muškarce koji paze na svoj izgled, figuru, ali ne do fanatizma. Mislim da se ni jednoj djevojci neće svidjeti narcisoidni narcis koji po cijele dane provodi u hodniku, objavljujući svako novo olakšanje na Instagramu. Za mene je najseksi muškarac moj muž i on mi to godinama dokazuje. Nije bilo ni jedne sekunde da sumnjam u njega. Muškarci, zapamtite: najvažnije je da se ne žalite! Žene žele da rešavate njihove probleme, a ne da dodajete svoje. Vjerujte mi, uopće nije seksi.

Kako postati seksi zgodan? 100%?

TINA, pjevačica

- Prije svega, samopouzdanje i sposobnost brzog donošenja odluka, uključujući i bez pristanka žene. Bez sumnje, veoma je ubedljivo da je muškarac odgovoran i da razume svoju vodeću ulogu u porodici. Kombinacija izgleda, unutrašnje snage, sposobnosti osvajanja i šarma veoma je atraktivna u fazi odabira. Osim ovih kvaliteta, kod muškaraca cijenim smisao za humor i talenat.

Grupa "Fabrika"

Sasha Savelyeva:

- Bogat unutrašnji mir i 3-dnevna strništa!

Saša Popova:

- Dobar parfem, lagani neobrijani i, naravno, lepi maniri.

Ira Toneva:

- Osmeh, ruke, mozak i vitamin D.

Tatjana Kotova, pevačica

Najseksi stvar kod muškarca za mene su njegove oči, odnosno pogled koji može mnogo reći o muškarcu. Pazim i na ruke, jer je tako lijepo maštati o nježnim i strastvenim dodirima. Pa i miris! Ali ovdje je važno ne pogriješiti. Toaletna voda može muškarca učiniti još privlačnijim i poželjnijim, a može i potpuno precrtati prvi utisak, pa čak i odbiti.

Nastya Krainova, pjevačica

Jedina stvar koja muškarca čini seksipilnim su njegovi postupci. Uostalom, koliko god se on ponašao galantno i dostojanstveno, žena će biti ponosna na svog muškarca. Za mene su to akcije, mada ako ima lep peti poen, onda je ovo direktna pobeda!

Muški strahovi, problemi i kompleksi

Darija Mironova, vidovnjakinja

- Najseksi muškarci su pametni muškarci. Veoma je važan izgled, urednost, odjeća, obuća koja mora biti čista. Visina muškarca mi je bitna, oči naravno i ljubaznost! Posljednje je najvažnije!

Diana Khodakovskaya, TV voditeljica

- Ono što muškarca čini seksipilnim je uspjeh u životu i karijeri, samopouzdanje, društveni status i, naravno, inteligencija. Važno je da se zna predstaviti i da se nikada ne hvali onim što ima: na kraju krajeva, djela o čovjeku govore mnogo rječitije od bilo koje riječi. Naravno, bilo bi lukavo reći da ne obraćam pažnju na izgled. Privlače me atletski mladi ljudi, u čijoj se slici vidi lagani nemar: tri dana čunjeva, malo raščupane kose, jednostavne odjeće. Ako ovome dodate smisao za humor, galantnost, dubok i samouvjeren pogled i glas s promuklim glasom, onda će ovo biti čovjek iz snova!

Članci o temi