Igre koje igraju muškarci.

Igre koje igraju muškarci

A u sadašnjoj fazi, ova vrsta konsultacija poprima neviđene razmere. Stotine vrsta i metoda zavođenja žena. Igre koje igraju muškarci.

Uključujući i stručnjake koji pomažu muškarcima da vješto zavedu žene. Mislim da vam je svima poznat izraz kao "model pickup". A u sadašnjoj fazi, ova vrsta konsultacija poprima neviđene razmere. Stotine vrsta i metoda zavođenja žena. Sve u cilju savladavanja željenog. Već je došlo do toga da su i same žene počele savjetovati muškarce (u istim muškim časopisima) kako se tobože ponašamo da bismo zaveli. Po mom mišljenju, ne treba obraćati pažnju na ženu koja vjeruje da može savjetovati muškarca u prirodnim potrebama koje su svojstvene samo muškarcima. Žena koja priča šta treba učiniti da bi zavela nekoga ko je skoro isti kao ona nije osoba sa autoritativnim mišljenjem koje bi pravi muškarac mogao da sasluša. Još jedna stvar koju "iznajmljivači" ne uzimaju u obzir su same posljedice promiskuiteta na koji tako žestoko pozivaju. Posljedice promiskuitetnog spolnog odnosa uvelike utiču i na moralno i na fizičko stanje pravog muškarca. Ne govorim o onim slučajevima kada muškarac padne ispod postolja i vara svoju ženu, zaboravljajući da u takvim trenucima umire njegova porodica, prezime i domovina.

Igre koje igraju muškarci

Ovo je jasno, potrebno je razvijati svoju pismenost i u vezi sa finansijama i u odnosu na žene. Ali morate priznati, velika je razlika kada to radite za svog jedinog, ili kada to radite svake večeri za drugog. Pseudo-vrijednost mini-ere zavođenja je broj žena na vašem računu. Kakva je to glupost misliti o uspjehu! Ne samo da se osoba pretvara u stoku, nivo koncentracije opada, misaoni procesi su inhibirani, radna sposobnost se smanjuje itd.d. Ne govorim o broju polno prenosivih bolesti. Veliki broj žena za muškarca je vjerovatnije pokazatelj nelikvidnosti. Možete mi reći da sa jednom niste zainteresovani, ili je umorna kao partner, po mom mišljenju postoji nekoliko opcija. Ili ste loš virtuoz, ili ovo nije jedini koji bi postao dio vas. A kada ste jedan, pristup je potpuno drugačiji. Ako je žena dio tebe, a ti dio nje, kako ti može dosaditi?? Ne. Da li je moguće da vam dosadi i da vam na neki način ne odgovara, na primjer, lijeva ruka. Šta ćeš s njom ako joj odjednom dosadi? Odsjeci? mislim da ne. Radije ćete to započeti, nekako trenirati, razvijati se. Zašto se isto ne može učiniti sa suprotnim polom? Istovremeno ćete imati blagotvoran učinak kako na svoje zdravlje (mislim na psihičko i fizičko) tako i na buduće generacije - rezultat se svodi na zdravo društvo. Vrlo često se trenutna privlačnost čini vrlo primamljivom zbog svoje lake dostupnosti, ali, po pravilu, svi znamo da dugoročna ulaganja donose bolje rezultate.

Lekcije očeva. 111 očinskih savjeta od tate

Sve pickup ili pickup tehnike imaju za cilj zavođenje. A glavni uslov je povećati otpornost na iskustva nakon rastanka s partnerom. Odnosno, trenutak prekida veze se ogroman broj puta prepisuje u takvo stanje da muškarac koji to često praktikuje jednostavno neće moći organizirati porodice. Telo će zahtevati da napusti porodicu i na najmanju povredu ego-okvira, koji će se formirati kod muškarca tokom njegove "IGRE". Jednostavno će otići, i otići će do trenutka, dok ne ostane usamljeni stari djed. Sada razmislite na šta vas svi ovi "stručnjaci za iskušenja" tjeraju da radite, to je jednostavno smiješno! Izlaz iz ove situacije je povećanje pismenosti muškaraca o porodičnim odnosima, u kojima, kao što znate, nema mjesta za igre!

Članci o temi