Znakovi pravog muškarca

Znakovi pravog muškarca

Kako izgleda pravi muškarac iz ugla žene? Šta znaci govore djevojka, da je ispred nje muškarac koji se s pravom može nazvati pravim?

U modernom društvu dešavaju se značajne transformacije. Danas se često može čuti iz usta muških predstavnika žalbu da se navodno "prave žene" popodne s vatrom neće naći. Snažne, nezavisne, samodovoljne djevojke samo su anomalija za muškarce koji su navikli na imidž slatke, tihe i mirne domaćice.

Ali sve je uvek međusobno povezano, zar ne? A manifestacija kod žena takvih karakternih osobina kao što su otpornost i sposobnost da preuzmu bilo koju životnu situaciju u svoje ruke nije ništa drugo nego rezultat činjenice da su muškarci odjednom počeli gubiti te kvalitete, da odbacuju odgovornost. Jednom riječju, možemo se žaliti i na činjenicu da su "pravi muškarci izumrli"! Ali prije nego se žalimo, hajde da shvatimo kakva je ovo zvijer - pravi čovjek?

Znakovi pravog muškarca

jedan. Ne reč, već delo

Posebnost muške psihologije od ženske psihologije je da predstavnici jake polovice čovječanstva razmišljaju, uglavnom, u uskom profilu i vide svaku životnu situaciju kao zadatak s jasnim algoritmom djelovanja koji se mora riješiti. Dugi i besmisleni razgovori "po grmu" su isključivo ženski prerogativ, tako da je muškarac koji samo govori, govori, govori i ništa ne radi daleko od pojma "pravo".

Mit o pravom muškarcu

2. Jasna svijest o vašim željama

Pravi muškarac uvijek zna šta želi i trudi se da ostvari svoje ciljeve i želje. I važna stvar - pravi muškarac ima upravo te ciljeve i želje!

3. Odgovornost

Jeste li se ikada zapitali kako se zapravo pojavila riječ "oženjen"? To doslovno znači da će žena biti iza svog muža, iza njegovih širokih i snažnih leđa. Stoga je važan kvalitet koji karakteriše pravog muškarca njegova sposobnost preuzimanja odgovornosti. Za tvoje riječi, za tvoja djela, za dobrobit tvoje žene, za budućnost.

4. Lično mišljenje

Pravi muškarac uvek ima svoje mišljenje o nečemu i ponaša se u skladu sa njim. Bez sumnje, sluša savjete voljenih, dijeli svoje stavove s njima, raspravlja o određenim opcijama za razvoj događaja. Ali ipak on sam donosi odluku i samo on sam.

5. Sposobnost da se cijeni i bude zahvalan

Pogledajte kako muškarac komunicira sa porodicom, prijateljima i voljenom osobom. Ovo će vam reći mnogo o njemu. Pravi muškarac zna da bude zahvalan i pažljiv prema onima koji mu pružaju brigu i ljubav. On to ne uzima zdravo za gotovo, inače je ovo najsjajnija manifestacija kompleksa.

Šta je suština čoveka

6. Velikodušnost

Ne, ne radi se o tome da ti daje ruže za svoj posljednji novac! Uspješni muškarci znaju kako da upravljaju svojim budžetom tako da uvijek imaju neku vrstu kapitala. Ali sasvim je drugačije ako u restoranu odbroji uplatu do najsitnijeg novčića ili, još gore, kaže da je "preskupo". Pravi muškarac, čak i ako mu njegove mogućnosti ne dozvoljavaju da nešto uradi, to nikada neće priznati, jer se u ovom slučaju radi o njegovom dostojanstvu. Uostalom, znamo da vam nije potreban novac za romantične gestove. Buket poljskog cvijeća i njegove ljubazne oči oduševit će nas mnogo više od najskupljeg dijamanta na svijetu po izboru njegove sekretarice.

7. Odanost

Pravi muškarac poštuje sopstveni izbor i zato je istinski odan svojoj voljenoj i prijateljima. Ako nije, on uopšte nije siguran u sebe.

osam. Pouzdanost

Rečima pravog muškarca se može verovati. Uvek održi obećanje otkako ga je dao. Podrška i podrška su one osobine koje nastaju u glavi kao direktna povezanost s njim. Ne očekujete prljavi trik od pravog muškarca.

Znakovi pravog muškarca

9. Prava žena pored njega

Kakav muškarac treba da bude

Najvažnija kvaliteta pravog muškarca je sposobnost da vam pruži osjećaj da ste najpoželjnija i najvoljenija žena.

Članci o temi