Loši momci, ludaci, buntovnici i nevoljnici

Loši momci, ludaci, buntovnici i nevoljnici

Muškarac treba da se pridržava moralnih normi i opšteprihvaćenih pravila ponašanja za džentlmena? Ne! Dobro ponašanje sa modernim devojkama ne funkcioniše.

„Svaka čast luđacima. Pobunjenici. Za izazivače problema. Gubitnici. Za one koji su uvijek na mjestu i na mjestu. Za one koji drugačije vide svijet. Ne poštuju pravila. Smeju se temeljima. Mogu se citirati, raspravljati sa njima, veličati ih ili psovati. Ali jednostavno ih ignorisati je nemoguće. Jer donose promjene. Oni guraju čovečanstvo napred. I neka neko kaže: ludaci, mi kažemo: genijalci. Na kraju krajeva, samo ludak vjeruje da je u stanju promijeniti svijet - i stoga ga mijenja" - Apple Inc.

Na riječ "loš momak", kod starijih stanovnika ovog dijela svijeta, postoji asocijacija na lik iz priče Arkadija Gajdara "Priča o vojnoj tajni, o dječaku-Kibalčišu i njegovoj čvrstoj riječi". Ali danas govorimo o drugim lošim momcima.

Vrijeme je da ponovo razmislite o svojim principima. Dobrota, plemenitost, pristojnost, galantnost, staloženost, skromnost, moralnost - to su odlike džentlmena. Ali mi ne živimo u viktorijanskom dobu u primarnoj Evropi. Ove osobine su odavno zastarjele i ne pomažu čovjeku. Oni ometaju borbu za žene, postizanje uspjeha i sreću. Savremeni običaji i ništa manje moderne devojke ne reaguju na džentlmensko ponašanje. Daj im loše momke. Koji su puni drskosti, ironije i cinizma.

Nemoralni life hacks

Loši momci, ludaci, buntovnici i nevoljnici

jedan. Aktivnost lošeg dječaka

Gospoda su obično aktivna na studiju, poslu i drugim uskim oblastima aktivnosti. U drugim dijelovima života oni su pasivniji. Loši momci žive drugačije. Zanima ih skoro sve. Željni su da rade 10 stvari u isto vrijeme.Oni su pobunjenici. Ova aktivnost fascinira i iznenađuje druge. To su ljudi koji često uspijevaju.

Loši momci, ludaci, buntovnici i nevoljnici

2. Nezavisnost loših momaka

Gospoda vole da se njima manipuliše. Mnoge djevojke koriste svoje trikove i počinju uvijati užad od muškarca. Molbe, usluge, ultimatumi i ostale gluposti. Žene se igraju na džentlmenskim slabostima muškarca. Loš momak mu neće dozvoliti da mu sjedi na vratu i još više ga nagovara. Loš momak je buntovnik po krvi. Žene neće moći da kontrolišu i manipulišu lošim momkom.

3. Adekvatnost loših momaka

Gospoda imaju pogrešnu percepciju lepog pola. Podižu ženu na pijedestal i daju joj crte anđela. Loši momci djevojke percipiraju adekvatno. Oni znaju za osobine svakog od njih. Loši momci razgovaraju sa devojkama pod jednakim uslovima. Ne hrane ih obećanjima i glupim romantičnim nestašlucima.

Loši momci, ludaci, buntovnici i nevoljnici

4. Bezobzirnost loših momaka

Gospoda imaju moralne i psihološke granice. Ove barijere izgledaju kao slabost, a ne kao razboritost. Ispravnost gospode ne dozvoljava vam da pređete granice koje je postavilo društvo i pretjerani moral. Vrijeme je da budete problematični i da se suprotstavite pravilima.

Ruski muškarci: kako ih vide stranke

5. Bad Guy Initiative

Gospodo se dobro brinu. Oni idu cijelim putem od ljubljenja ženi u ruku do ponude za brak. Loši momci seku uglove, pobeđuju konkurente i prvi ljube devojke. One preuzimaju inicijativu i osvajaju ženska srca.

Loši momci, ludaci, buntovnici i nevoljnici

6. Agresivnost loših dečaka

Gospoda su razborita. Neće se mešati u svađu i samo će se pošteno svađati. Savremeni život tera loše momke da se ponašaju nepristojnije, prljavije i agresivnije. Luđak, buntovnik i smutljivac neće se uklopiti u lijep duel, već na pobjedu.

7. Opuštenost loših momaka

Gospoda znaju kako da imaju seks, a loši momci znaju kako. Nema zabrana u seksu, tabua i riječi "nije u redu". Gospoda su spriječena u pravom seksu zbog pretjerane pristojnosti i zategnutosti. Moderne djevojke imaju impresivne seksualne želje. Loši momci neće ograničavati djevojku u potrazi za zadovoljstvom. Biće to prljav, lud i ispunjen seks.

Koga uzeti za standard? Pogledajte "Californication" u kojem glumi David Duchovny. Hero Hank Mood - loš momak, ludak, buntovnik i izazivač problema.

Budi džentlmen? Ne. Previše je jednostavno i dosadno. Savremeni čovek je loš momak, ludak, buntovnik i izazivač nevolja. Da li se ne slažete sa ovim?? Jebi se, gospodo malacholny!

Članci o temi