Ima li normalnih muškaraca?

Ima li normalnih muškaraca?

Većina muškaraca očekuje princeze i pati od kompleksa prinčeva. Produktivna kritika vam omogućava da ispravite ponašanje i ispravite očigledne nedostatke moderne generacije.

„Većina muškaraca pati od kompleksa princa. Čak i najmahovitiji i najružniji ološ sebe smatra nevjerovatnim princom i čeka princezu. Naravno, ne čekaju svi. Na kraju krajeva, ni naše žene nisu glupi čaj, i znaju svoju vrijednost. Ali na kraju krajeva, mnoge žene se zaista umorne od traženja normalnog muškarca i žive sa ovim jadnim stvorenjima, koja ne možete gledati bez suza.". Kako izgleda prosječna mlada dama??

Prije nekoliko godina, svjetski poznata ikona stila, couturier i šef modne kuće Chanel, Karl Lagerfeld, napravio je pravi skandal u svjetskoj zajednici, nazvavši ruske muškarce najstrašnijima na svijetu. A najtužnije je što se čini da je bio u pravu.

„Da sam Ruskinja, postala bih lezbejka. Jer su muškarci u Rusiji jednostavno grozni. Jedina stvar koja se može nazvati slatkim je Naomin dečko. Rusija je zemlja u kojoj su najlepše žene na svetu i najstrašniji muškarci". - rekao je Karl.

Rusija je zemlja u kojoj na svakog muškarca dolaze 3 žene! I, češće nego ne, tri nevjerovatne ljepotice! Ceo svet govori o lepoti ruskih žena. U Rusiji je ljepota žene uobičajena, ovim nećete nikoga iznenaditi. Da, jer ljepotice su na svakom ćošku. Ti si covek. Idete u prodavnicu, vozite se autobusom ili podzemnom, sjedite u kancelariji na poslu, uveče idete u bar - svuda ste okruženi lijepim ženama! Ali vi to više ne primjećujete. Ljepota je uobičajena, u redu je. Nekada si birao. Sada ne čekate samo lepu ženu, čekate NIMFU, jer jednostavno lepo nije više dovoljno za vas.

Žene nikada neće shvatiti kako je biti muškarac

Većina ruskih muškaraca pati od kompleksa princa. Čak i najmahovitiji i najružniji ološ sebe smatra nevjerovatnim princom i čeka princezu. Naravno, ne čekaju svi, jer i Ruskinje nisu glupi čaj, i znaju svoju vrijednost. Ali na kraju krajeva, mnoge žene se stvarno umorne od traženja normalnog muškarca i žive sa ovim jadnim stvorenjima koja ne možete gledati bez suza.

Žena u Rusiji zna da je konkurencija velika. Čuva se, bavi se sportom, kupuje dobru odjeću i marljivo se šminka svako jutro. Ona zna koliko je ljepotica okolo i šta je za nju, možda sa krumpirovim nosom i isturenim ušima, posebno će teško proći u ovoj borbi za mužjaka. Ona više ne sanja da upozna princa, ali evo barem da upozna samo NORMALNOG muškarca!! I što dalje u šumu, to tužnije. Svake godine, jedna joj se pridodaje godinama, a okolo rastu horde dvadesetogodišnjih boginja sa elastičnim guzicima.

Žene u Rusiji žive bez muškaraca GODINAMA. Barem oni koji ne žele da idu ispod svog nivoa.

Naravno, nisu svi muškarci u Rusiji strašni. Postoje odlični muškarci koji se brinu o sebi, vode aktivan životni stil, dobro se oblače, čak i sami sebi prave elegantne frizure (!!!), poštujte žene. Zadrži ih, Svemire, učini da se množe zečjom brzinom! Ali postoji takva stvar kao što je većina. Ako nacrtate portret tipičnog ruskog muškarca, dobićete nešto ovako: Ja imam 30-35. Votka mi je utisnuta na lice. Na prvi pogled na mene vidi se njen teški, nepovratni otisak. ćelavim. Izgledam 10-20 godina starije od svojih godina. Moje lice i tijelo su natečeni od masti. Pasivan sam, mlohav. Stalno sjedim ispred kompjutera i kupujem odjeću nekoliko veličina veću. Nisam da se ne bavim sportom, ne volim baš samo kretanje.

Ono o čemu muškarci ćute? 55 činjenica koje ljute muškarce

- Ali ja sam pametan! - ti kažeš. I to bi bio odličan argument. Ali Anton Pavlovič Čehov je takođe rekao da sve u čoveku treba da bude u redu. I kako je prokleto bio u pravu. Zašto mislite da samo žena treba da brine o sebi? Održavajte mladost i ljepotu? A ti si tako dobar. Ne, nije dobro.

30 godina za muškarca nisu ni godine! Sa 30 godina, čovjek je mlad! U samu zoru sila! I trebalo bi da izgleda kao mladić, a ne kao starac. Ali ono što se zaista dešava u Rusiji nemoguće je gledati bez gorkih suza.

Muška polovina čovječanstva širom svijeta bavi se sportom, izgleda sjajno i moli se za Ruskinje. I samo Rus sjedi i čeka nešto na ruševinama.

Biti atletski, lijep i seksi sa 30 je uobičajeno! Ovo je u redu! Tako bi trebalo da bude.

Izvor: mumuka

Članci o temi