10 Najseksi muških dijelova tijela koje žene privlače

10 najseksi muških dijelova tijela koje žene privlače

Od pamtivijeka, jake i zdrave muškarce žene su visoko cijenile. Ono što se u tijelu muškaraca čini najseksipilnijim i najprivlačnijim nježnijim spolom?

Od davnina, žene su oduvijek privlačile muškarce koji su snažni i dobrog zdravlja, koji su mogli dobiti njihov plijen i zaštititi svoje porodice.

Vremenom se ništa nije promenilo, jedino što žene 21. veka preferiraju muškarce koji pored snage umeju da zadovolje i svoje emotivne potrebe.

Žene su, po pravilu, oduvek želele da imaju snažnog i nežnog muškarca. Snažan, jer takav čovjek može dati najbolje genetsko naslijeđe potomstvu. Zato ćemo pokušati da saznamo šta tačno privlači slabiji pol u telu muškaraca.

10 najseksi muških dijelova tijela koje žene privlače

jedan. Atletski oblici tijela

Na listi atraktivnosti prvo mjesto zauzimaju muškarci sa V-tijelom. Vitko, atletsko tijelo je svojevrsni signal zdravlja i snage, te da je muškarac u stanju da obezbijedi porodicu. Čak i u modernom svijetu, kada viteška moć više ne igra posebnu ulogu, žena i dalje smatra snažnog muškarca privlačnijim i snažnijim muškarcem.

Prijateljstvo momka i devojke

2. Široka ramena i grudi, mišićave i žilave ruke

Muško tijelo je općenito šire u ramenima i uže u bokovima, dok je žensko tijelo usko u ramenima i široko u bokovima. Široka ramena su, prema ženama, znak muževnosti. Muškarci imaju široku podlakticu koja im omogućava da budu precizniji topnici i lovci.

Dlakavi pazusi oduvijek su bili znak izuzetne hrabrosti, jer dlake na ovom području upijaju miris muškog znoja, koji je ženama privlačan i seksi.

3. Mala elastična zadnjica

Mnoge žene vole uske muške zadnjice, a samo rijetke razumiju pravu moć privlačnosti takvog dupeta. Tajna elastične guzice je da tokom seksa muškarci moraju praviti jaka trzanja. Čovjeku s velikim plijenom takvi pokreti su teški, jer se moraju truditi cijelim tijelom. Takva žena po pravilu nije srećna. Zauzvrat, muškarci sa malim i elastičnim dupetom mogu biti uspješniji u ovom pitanju.

4. Kosa

Otprilike 50% žena voli muškarce sa kosom, dok su ostale na to ravnodušne. Mnoge od intervjuisanih žena priznale su da vole ćelave muškarce. Po pravilu, ćelavost se javlja iz genetskih razloga, a uzrok ćelavosti je i velika količina muškog hormona.

Bojite se riskirati: zgrabite sve šanse

Dokazano je da su zbog velike količine hormona ćelavi muškarci mnogo brže uzbuđeni i seksualno oslobođeniji od svojih "dlakavih" kolega. I iz tog razloga, ćelavost žene doživljavaju kao znak superseksualnosti i privlačnosti.

5. Senzualna usta i ljubazne oči

Muškarci koriste riječi poput vlažnih, seksi, slatkih, erotičnih i privlačnih da opisuju ženske usne. Žene koriste riječi: senzualan, pun ljubavi i strastven. Ove riječi se ovdje ne koriste u doslovnom smislu – žene ih koriste da opisuju odnos muškarca prema sebi.

Ako govorimo o očima, onda žene u pravilu više vole tamne oči nego svijetle, jer tamne oči dodaju dubinu i muževnost pogledu, dok svijetle oči izgledaju djetinjasto i nevino.

6. Muški nos i brada

Muškarci sa visokim nivoom muškog hormona testosterona imaju izraženiju i jaču bradu od muškaraca sa niskim nivoom muškog hormona. Jaku vilicu žene doživljavaju kao znak buntovnosti. Minijaturna vilica asocira na žene s nježnošću i beskičmenošću.

10 najseksi muških dijelova tijela koje žene privlače

7. Uski bokovi i mišićave noge

Snažne i mišićave noge su duže od ostalih primata, a uski bokovi omogućavaju mužjaku da trči brže.

osam. Ravan stomak

Ranije, kada je hrane bilo malo, veliki stomak je bio privilegija samo imućnih ljudi. Danas, kada je već malo problema da se dođe do hrane, veliki stomak ukazuje na nebrigu prema svom izgledu i izgledu i zdravlju.

Prijateljstvo između muškarca i žene je moguće: sve se radi o heteroseksualnim drugovima

9. Veliki genitalni organ

Mužjaci imaju najveći polni organ od svih poznatih primata. Hiljadama godina vjerovalo se da veliki polni organ pokazuje koliko je muškarac vješt ljubavnik, ali to je više povezano s ljudskom psihom nego s njenim fiziološkim karakteristikama.

Zapravo, istina je jednostavna: dobar ljubavnik sa kitom od 10 centimetara može ženi pružiti mnogo više zadovoljstva od sebičnog ljubavnika sa kitom od 18 centimetara.

10. Lagano neobrijano

Lagano neobrijano je pokazatelj muževnosti i zrelosti.

Članci o temi