Brutalna ljepota kao muškarac

Brutalna ljepota kao muškarac

Šta muškarci smatraju zgodnim? Ljepota muškarca ne leži u ispravnosti crta lica ili slatkom. Muška ljepota je potpuno drugačija. Brutalni holivudski glumci koji se ne stide da ih nazivaju pravim standardima muške lepote.

Najbrutalniji muškarci u Hollywoodu.

Jason State

Jason Statham je pravi mačo, spreman da pomogne u svakoj situaciji (sudeći po filmovima). Sa njim se svaka devojka može osećati kao iza kamenog zida, ali Džejson za sada štiti samo svoju devojku - Rosie Huntington-Whiteley. Glumac je postao svjetski poznat po ulogama u filmovima "Lock, Stock, Two Barrels", "Carrier", "Adrenaline", "The Expendables", "Professional". Gledaoci uvijek vide Državu u jednoj ulozi, iz koje glumac ne može izaći. I kako će se izvući iz toga, kad mu reditelji tu i tamo nude da igra isključivo akcione heroje? Zanimljivo, ponudite Jasonu da igra romantičnog i slatkog čovječuljka u nekoj melodrami, on će se nositi s tim?

Brutalna ljepota kao muškarac

Gerard Butler

Miljenik žena i jedan od najsvestranijih glumaca moderne kinematografije, koji se laganim pokretom petarde i scenarija pretvara u ljubavnog ženskaroša, pa u supermačoa, pa u romantičnog heroja, pa u neustrašivog kralja Sparte, zatim nemilosrdni, osvetoljubivi i pošteni borac... Generalno, Gerard Butler je dobar u svakoj ulozi i vrlo je teško raspravljati s tom činjenicom. Ali jednom je ovaj vrsni glumac čak patio od zavisnosti od alkohola, jer nije bio zadovoljan radom advokata u velikoj kompaniji. I da, postoje legende o Gerardovim romansama sa partnerima na sajtu, međutim, Butlerova jedina zvanična devojka je njegova bivša pomoćnica Tonya. Glumčevi filmovi koji se najviše pamte su Fantom iz opere, 300 Spartanaca, Gola istina, Građanin koji poštuje zakon, P.S. Volim te", "Lovac na glave", "Rok-n-roler" i "Čovjek u ulovu".

Brutalni čovek

Brutalna ljepota kao muškarac

Russell Crowe

Vrući Australac, čiji se glumački talenat u krvi lako može pretvoriti u neustrašivog gladijatora, uzornog porodičnog čovjeka, biblijskog heroja, matematičkog genija, boksera teške kategorije, plemenitog vođu šumskih pljačkaša i još mnogo toga. Russell Crowe je počeo da glumi kao dijete i na kraju je dosegao kinematografske visine, o čemu svjedoče "Oskari" i "Zlatni globusi". Glumac je jednom bio oženjen, ali nakon 9 godina braka i dva sina, veza između Rasela i njegove supruge, australijske pjevačice Danielle Spencer, konačno se pokvarila i oni su se razveli. Mislim da je malo ljudi bilo uznemireno zbog ovog razvoda, jer se sada Crowe pridružio redovima najpovoljnijih neženja u Hollywoodu.

Brutalna ljepota kao muškarac

Daniel Craig

U korak sa holivudskim brutalnostima ide i najpoznatiji moderni agent 007, koji je već nekoliko puta spasio naš svijet. Daniel Craig ima sve - harizmu, stroge oči, dobre manire, atletsku građu. Na ekranu se glumac pojavljuje kao heroj-ljubavnik, sposoban da osvoji srce bilo koje žene, ali u stvarnosti Craig je odan svojoj jedinoj i voljenoj ženi Rachel Vines. Uprkos njegovom neslobodnom statusu, žene širom svijeta luduju za hrabrim glumcem koji je uvijek iznova uspio da se bori protiv zlikovaca.

Brutalna ljepota kao muškarac

Vincent Cassel

Francuski zgodan muškarac i bivši muž Monike Beluči, koja je postala legenda evropske kinematografije, kao i dobrodošao glumac u Holivudu. Vincent Cassel uspijeva glumiti loše momke, svemoćne zlikovce, čudovišta, dame i samo zavodnike. Na listu filmskih ostvarenja glumca možete sa sigurnošću dodati filmove kao što su "Jovanka Orleanka", "Crimson Rivers", "Nepovratnost", "Prijatelji Oceana", "Državni neprijatelj br. 1", "Crna Labud", "Opasna metoda" i "Ljepotica i zvijer". Sada je Kassel u slobodnoj prodaji, pošto se razvod od Monike dogodio 2013. godine. Uprkos raskidu, bivši supružnici održavaju toplu vezu.

Kako muškarac može postati zgodan?

Brutalna ljepota kao muškarac

vin diesel

Ovaj glumac je pravi dizel motor (što između ostalog kaže i njegovo prezime). Brutalan izgled, strog pogled, gvozdeni mišići, seksi ćelava glava odradili su svoj posao - Vin je postao najpopularniji akcioni heroj. Ali najvažnije djelo u njegovom životu, možda, je ograničenje brzine, odnosno "Brzi i žestoki". Vin Diesel se može pohvaliti svojim romansama sa filmskim partnerima, ali sada se to, čini se, smirilo. Glumac je oženjen meksičkom manekenkom Palome Jimenez, par ima dvoje djece.

Brutalna ljepota kao muškarac

Kevin Costner

"Tjelohranitelj" Whitney Houston već ima 60 godina, ali to ne umanjuje njegovu muškost i seksualnost. Do sada je Kevin Costner tražen u Holivudu, posebno u akcionim filmovima u kojima treba spasiti čovječanstvo. Ali Costner može igrati dramske uloge kao i direktne filmove. Istina, Kevinova karijera nije uvijek išla uzbrdo - sredinom 90-ih glumac je imao neuspjele filmove, ali se nosio s ovom stuporom. Trenutno je Kevin oženjen Christine Baumgartner, ima sedmoro djece (jednog vanbračnog sina, troje od bivše supruge i troje od sadašnje) i konačno je obuzdao svoju hiperseksualnost.

Brutalna ljepota kao muškarac

Članci o temi