Kako postati cool gopnik

Kako postati cool gopnik

Mnogi se smiju Gopnicima, ovoj divnoj i jednoj od najstarijih dijaspora na planeti. Ali mi ćemo vam reći kako da postanete pravi i najkul gopnik!

Od pamtivijeka, čovječanstvo je mučilo jedno pitanje. Zbog njega su se dešavali strašni ratovi, gradili se i uništavali gradovi, nestajali su čitavi narodi i pojavljivale se nove države. Pitanje je zvučalo banalno - „Ko je hladniji?". U savremenom svetu, sa više hiljada stanovnika, kriterijumi strmine su se toliko raširili da tačka najveće strmine za svaki sloj stanovništva ima svoju.

Kako se ne bi ponavljale greške duboke antike, u nastavku je detaljan vodič "Kako postati cool" za različite subkulture, ličnosti i druge sadržaje planete Zemlje.

Gopnici su jedna od najstarijih dijaspora koja je opstala do danas. I dalje nisu takvi zbog usporenih misaonih procesa, ubili su Cezara stavljajući ga na pero, izvrnuli veliku prevaru sa trojanskim konjem, otkrili Ameriku, upucali pola lica sfinge i marinirali Lennona u mauzoleju. Ove akcije pokazuju koliko su gopnici bili moćni u davna vremena.

Sadašnja generacija Gopnika bila je pod uticajem zraka iz svemira, što je uticalo na njihove ionako ne baš brze misaone procese. Nakon toga su izmislili takozvane "kape" za zaštitu od izlaganja zracima. Ali nemojmo odstupiti od teme uzdizanja u redovima ovih bez sumnje hrabrih i hrabrih ljudi.

Savjeti za muškarce: 130 savjeta za muškarce

jedan. Prvo morate biti rođeni u porodici nefunkcionalnog instalatera i konduktera. Preporučljivo je roditi se u jednosobnom stanu na prvom spratu takozvanih "Gopnitsa" kvartova, kako biste apsorbovali auru oko sebe od malih nogu, povećavajući svoju hladnoću.

2. Sa navršenih 14-18 godina, imperativ je učlaniti se u bandu, oduzimajući beskućniku vreću sa praznim flašama što okrutnije pred neovlašćenim ljudima koji se sunčaju, ali koji poznaju život i koncepte gopnika sa niskom vrednošću strmine. Osjećajući vaš potencijal, sigurno će vas prihvatiti u svoj tim.

3. Ne zaboravite da sav vaš govor, svi zvuci koje ispuštate, treba da budu što jednostavniji i razumljiviji! Autor preporučuje upotrebu više ubacivanja (ne, ne, ne pamti ovu riječ), parazitskih riječi, moronskog smijeha i pljuvanja po podu tokom razgovora. Ovo jednostavno pravilo pomoći će drugim gopnicima da vas razumiju i shodno tome povećaju vaš autoritet i hladnokrvnost. “Pa, pravi brat objašnjava. Chotka so!"

4. Pazite na svoj izgled! Prisutnost vrsta odjeće koje su gopnicima strane može uništiti vaš autoritet jednom zauvijek, a istovremeno potkopati vaše zdravlje. Nosite "dukseve", "abibas", "mlatilicu", "čotki" i svakako "nishtyak" (kapu). I ZAPAMTITE: "HUGO BO" je hladniji od bilo kojeg "HOGO BOSS-a". Gledajući vas i viđajući vas bez nje više od 24 sata, gopnici mogu shvatiti da niste izloženi zracima iz svemira i odbiti vaše prijateljstvo. Autor preporučuje, osim standardne odjeće gopnika, korištenje stare torbice i mobilnog telefona iz 2008. Također se preporučuje brijanje blizu nule.

Šta osobu čini cool? 101 znak jake osobe

4. Slijedeći ova jednostavna pravila, brzo ćete steći pristojan autoritet među gopnicima, ali ne zaboravite ih oponašati. Čučanj je odličan ritual da dokažete svoju otvorenost prema svijetu gopnika. Što je mjesto gdje sjedite čudnije - to je hladnije. Ne zaboravite pritisnuti pete, inače nećete lako. U idealnom slučaju, trebali biste spavati na potkoljenici, kao što je korištenje javnog prijevoza, čekanje u redu za pivo, grizenje sjemenki i tako dalje.

6. Da biste postigli najveću strminu gopa, morate se i hrabro boriti, biti u stanju da jedete "ništake" i "semenke", oduzimate telefone i hranu civilima (tzv. naivcima) i okupljate druge poput vas na zajedničke rituale.

7. Kad tvoj izgled užasne "lake", oko tebe će biti najmanje 10-15 gopnika, secirat ćeš na zatamnjenoj "perači" i glodati kante semkija— čestitam — postao si žilav gopnik!!!

Dopis za gopnika kako se pravilno boriti:

Tuča je logičan i često neizbježan nastavak rasprave. Tipično, borba prolazi kroz nekoliko faza.

Prva faza se obično sastoji od žmirenja očiju, okretanja bokova na bokovima i usvajanja zastrašujućih poza (osloniti ruke na bokove, pognute da gledaju protivnika ispod obrva, pljuvanje na pod s vremena na vrijeme).

Čovekova pravila

Druga faza pokušava procijeniti borbenu gotovost svojih kolega (hoće li pobjeći?).

Treća faza je izbor najslabijeg protivnika među protivnicima i juriš ka njemu.

Četvrta faza - direktna argumentacija.

Peta i poslednja faza - (obično kao odgovor na jasnu prednost protivnika) sastoji se od pokušaja panike i odvajanja glasnim uzvikom: „Braćo, policajci su na putu! Bježi!". (To po pravilu nije tačno, jer policija obično dolazi tek nakon što se uvjeri da je tuča gotova)

Članci o temi