Nezaboravni trenuci života

Nezaboravni trenuci života

Naš život je pun sretnih, a ponekad i gorkih uspomena. Ali postoje trenuci koji će vam se toliko urezati u sjećanje da ih nikada nećete zaboraviti. Najupečatljiviji i najsjajniji trenuci u životu koji su vas radikalno promijenili.

“Veći dio našeg života je serija slika. Prolete kao gradovi na autoputu, ali ponekad nas trenutak obuzme i shvatimo da ovaj trenutak nije samo prolazna slika. Znamo da će ovaj trenutak, svaki njegov dio, živjeti zauvijek. ”One Tree Hill

Šta je najvažnije u životu? Hodajte po njoj da budete sretni. Ali čega ćemo se usput sjećati? Biće teško, ali sve ćemo pamtiti sa osmehom.

Trenuci radosti i tuge slijede jedan za drugim, formirajući naša sjećanja. Neki trenuci života nas tjeraju da se smiješimo, a drugi plaču. Ali ta sjećanja su naš život. Koji trenuci će se najviše pamtiti?? Najupečatljiviji trenuci u vašem životu. Ovo su najvažnije tačke. Trenuci preokreta sudbine, formiranje karaktera i ličnosti.

Nezaboravni trenuci života

jedan. Prva pobeda straha

Važni od nas imaju strahove koje smo pobedili. Naučili smo da vozimo bicikl, skakali sa padobranom, odbijali huligane, prilazili devojci koja nam se svidela. Ovo je prvi strah koji smo pregazili i pobijedili. Ovo kaljenje karaktera zauvek ćemo pamtiti kao jednu od najvažnijih pobeda.

55 savjeta muškaraca za muškarce

Nezaboravni trenuci života

2. Prva ljubav

“Postoji mnogo sjajnih romantičnih trenutaka u životu. I za to vrijedi živjeti. Ali postoji jedan problem: trenuci prolaze. A iza ugla ovih trenutaka već viri okrutni, neobrijani seronja čije je ime stvarnost. ”Kako sam upoznao tvoju majku

Ovo je najjači utisak i najsrećniji trenutak u životu. Zaljubićete se još nekoliko ili desetine puta, ali to je prva ljubav koja će se pamtiti zauvek. Prva ljubav će uvek biti sa tobom. Izblijediće, ali će nevidljivo hodati s tobom cijeli život. Uvijek ćete sve veze upoređivati ​​sa prvim ljubavnim iskustvom. Vidite razlike i snagu ljubavi. Prva ljubav će biti standard svake ljubavi.

Nezaboravni trenuci života

3. Prvi seks

Prvo seksualno iskustvo nije uvek prijatno, ali će se pamtiti zauvek. Pojačane emocije, neugodno kikotanje, zadovoljstvo, pa čak i bol. Ovo je prvi seks koji će uticati na cijeli naredni seksualni život.

4. Prva plata

Prvi novac koji ste sami zaradili ostaće zauvek zapamćen. Naporan rad će vam dati razumijevanje vrijednosti novca. Tada ćete potrošiti novac znajući da je vaš rad uložen u svaku rublju. U budućnosti ima još puno posla, a ovo je bilo prvo iskustvo.

5. Maturacija srednje škole

U jednom trenutku svog života završićete školu, a potom i fakultet. Ove maturalne večere ćete dugo pamtiti. Trenutak kada završiš školu, vidiš radost svojih roditelja, pozdraviš se sa drugarima i nastaviš sa svojim životom. Kratak maturski trenutak znači zbogom starom životu i otvaranju novih horizonata. Biće nostalgije za starim danima i prijateljima, ali moramo ići dalje. Toliko je otkrića pred nama.

Ono o čemu muškarci ćute? 55 činjenica koje ljute muškarce

Nezaboravni trenuci života

6. Prva vožnja

Prva samovožnja pamtit će se zauvijek. Ali ne kad si sa učiteljicom, nego kad si sam došao u grad. Gomila živaca i još jedan zarez u sećanju. Ovo prvo putovanje će vas izmamiti osmijehom za godinu dana. Kako ste bili nespretni i nervozni.

7. Prvi poraz

Gubitak voljene osobe u vezi ili lična tragedija će nas zauvijek promijeniti. Ova mračna stranica sjećanja će povrijediti i izazvati suze, ali će nas ublažiti. Često ćemo ipak prihvatiti gubitke, to boli, ali ovo je život.

Nezaboravni trenuci života

osam. Prvi samostalni život

Život van kuće može biti vođen učenjem, poslom, vezama ili željom da budete nezavisni. Život u porodici koja nije ona u kojoj ste odrasli je ozbiljan izazov. Pamtićete ovaj trenutak. Ovo je kao prvi let malog pilića koje je izašlo iz roditeljskog gnijezda.

9. Prva kupovina imovine

Uštedjeli ste i uštedjeli novac koji ste uložili u veliku kupovinu. Ulaganje novca u automobil, stan ili drugu vrednu stvar biće nezaboravna prednost.

10. Osnivanje porodice

Kada ste se skrasili i izabrali osobu za život - ovo je prvi korak do porodice. pamtit ćeš zauvijek. Porodica, djeca i unuci vas čekaju. Sjećat ćete se trenutka kada ste odlučili da prošetate sa nekim bliskim putem života.

"Život se ne mjeri brojem udisaja, već brojem onih trenutaka kada vam sreća oduzima dah."

Nezaboravni trenuci života

Ponekad trenutak koji ste čekali dođe u pogrešno vrijeme. Ali niko nije obećao da će to biti lako. Nezaboravni trenuci života su različiti za svakoga, ali svi su slični. U životu nećete imati 10 trenutaka za pamćenje, već mnogo više. Ali ovo su neki od najsjajnijih bljeskova koji će zauvijek ostati u sjećanju.

„Bogovi nam zavide jer smo smrtni. Svaki trenutak u našem životu može biti posljednji. Na kraju krajeva, život je svjetliji i ljepši kada je konačan. Nikada nećeš biti ljepša nego što si sada. I nikada više nećemo biti ovdje "Troja

Koji je trenutak u tvom životu najupečatljiviji?? U kojoj ste fazi života?

Najjače karakterne osobine

Članci o temi