Legged kurac. Odgajane od strane žena.

Legged member. Odgajane od strane žena

Odgajajući sina, tata ne vodi sina na žestoke borbe pasa, ne dozvoljava mu da proba pivo, ne uči vojničku humoru, ne ide s njim na pecanje.

Nedavno sam sa jednom inteligentnom ženom iz Sankt Peterburga, iz Partizanove nemačke ulice, razgovarao o trajnoj krizi u odnosima modernih žena i muškaraca. Ogromna većina Ruskinja bira svoje muževe između onoga što im je na raspolaganju, a zatim žive s njima gotovo uvijek iz očaja. Ne zato što je letvica nekako previsoka. Ali zato što je, iskreno rečeno, velika većina ruskih muškaraca samo kurac na nogama. Često potpuno nevažan član, imajte na umu.

Više sam volio polemiku nego zbunjeni kompromis. Istina, sve ono malo što bih mogao braniti je da trenutna situacija ne daje čovjeku priliku da bude čovjek u punom, izvornom smislu riječi. Ranije sam u svojim razigranim člancima pokušao da pokrijem ovu temu s dozom vesele tuge. Kao, nema rata, nema potrebe za lovom, fabrike su zatvorene. Čak i vješt stolar iz sela Innakh (Čukotka) sada gubi od jednako vještog majstora, na primjer, iz sunčane države Udaipur (Indija). U poređenju s njim, on jednostavno nikome nije potreban.

Lekcije očeva. 111 očinskih savjeta od tate

Sve je jasno. Danas populacija ne može biti masovno uspješna, radeći svojim rukama i zarađujući plate. Da biste bili masovno uspješni u naše vrijeme, morate trgovati na tržištu, prodavati sve vrste nematerijalnih stvari u kancelariji ili glupo krasti. Tada će vas žena pogledati s odobravanjem. I sramota kako se zarađuje ovaj novac će proći. Uostalom, sve prođe.

Ali onda je sakramentalna fraza zagrmila. Za sve su, kažu, krive "generacije muškaraca koje su odgajale žene". Oni su ti koji nisu sposobni za snažno muško "hm". Njihovo rame ponuđeno ženi nije dovoljno čvrsto. Radnje su oskudne i beznačajne. Nisu sposobni za velika osećanja i velike žrtve. I tako dalje..

Šta žena može da nauči? Oprez, tačnost - to su pozitivne osobine. Pa, ukusno je i za kuvanje. Ali ovo nije ono što muškoj rasi treba. Čistokrvni mužjak je avanturista, grubijan i pijanica. Šalim se. Ovo je avanturista, bitanga i silovatelj. Ovo je takođe samo delimično tačno. Čovek je jak zid. Ne uvijek finansijski, ali moralno - ovo je mišić napravljen od nerava. To je nerv debeo kao noga. I, osim toga, sposoban da voli divlje i snažno, poput lukobrana.

I ko je muškarac odgojen od žene? Ovo je obično žrtva razvoda dva neodgovorna negativca - mame i tate. Prema zakonima sumnjive pravde, dijete gotovo uvijek ostaje s majkom. Počinje da juri s njim kao kristalni toalet. Prvo, on je sjećanje na sve dobro što su imali s njegovim ocem. I drugo, sada morate postati glavna stvar za njega, da izbacite iz njegovog sjećanja sliku "slučajnog" muškarca njenog života. Počinje hiper-briga i nemuško roditeljstvo.

Kako da vaš penis bude veći i deblji. Devojke vole baš tako

Tata ne vodi sina na žestoke borbe pasa, ne dozvoljava mu da proba pivo, ne uči vojnički humor, ne ide s njim na pecanje. Ne planira čamac, ne vuče na pramcu. Šta je život bez tate? Da li je ovo život uopšte? Da, sigurno će doći drugi tata, sledeći - ali retko će od tuđeg deteta dobiti poverenje koje, možda, zaslužuje. I hoće li ga naučiti da bude čovjek kao što uči njegovo rođeno dijete? Veliko pitanje. Razmišljajući o ovim temama, sada se osećam, iskreno, kao kovrdžava, pognuta novinarka iz TV serije "Seks i grad".

Sjećam se sebe kada su moji roditelji služili u dalekoj socijalističkoj Njemačkoj, a mene je baka dala na odgoj. Zauvijek umotana u marame, u tri najtoplije pantalone, hranjena satom, zaštićena od odvratnih čuda svijeta oko sebe, odrasla sam kao hortenzija.

„Vozite se biciklom samo našom ulicom!“ – inspirisala je baka. „Oleža, na ulici samo pola sata!“ – molećivo je zahtevala. I ja bih izrastao u budala i ništa da nije bilo gadne ćudi. Nisam ispunio ni jedan savez glavnih žena mog života. Preskočio sam sve pristojne termine, sprijateljio se sa izopćenicima i buntovnicima, otišao u pakao na uskršnjim kolačima na mopedu, pušio i čitao udžbenik o seksu na zidovima muškog ormara.

10 činjenica koje trebate znati o kurac

Imao sam i imam oca - jednog i jedinog i lepog, kao bog sunca, ali žene... Uostalom, i njega su odgajale - nas dvoje. Odupirali smo se koliko smo mogli, i to ne bez uspjeha.

Ali ovo je tekst. Praksa zahtijeva neku vrstu logičkog zaključka iz svega što je gore napisano. I zaključak je da je to retoričko. Tako da nas društvo ionako ostavlja da nas odgajaju žene. Žene se trude najbolje što mogu, obrazuju nas najbolje što mogu. Pa zašto onda ne žele da ubiru plodove svojih "napora"??! Da, ti si sama odgojila takve muškarce! I sad se ne slažete da imate tako blesave muževe... Ne u smislu vaše figure - već u suštini prirode.

Možda biste već trebali sakupiti želje u kameru i povezati ih sa mogućnostima? Neka regionalni sudovi i druge vlasti ostavljaju djecu očevima - ma koliko oni lažni! Čoveka treba da vaspitava samo čovek! Može postati elegantan, kasnije naučiti bonton. Ali ako je u djetinjstvu sin dat da se odgaja u ženskoj polovini harema - udaj se za njega. Samo ga nemojte prezirati zbog toga.

Članci o temi