20 Činjenica o muškarcima koji ne poznaju žene

20 činjenica o muškarcima koji ne poznaju žene

Šta žene znaju o muškarcima? Baš ono što su im govorili u ženskim časopisima. Kao rezultat toga, žene su naučene da se brinu o sebi, zavode muškarce, spretno manipulišu i traže novac. Ništa drugo. A onda ove devojke traže, u ženskom časopisu, šta da rade nakon raskida. Pokušajte da razumete čoveka, a ne da ga ispravljate. Činjenice o muškarcima koji ne poznaju žene.

Žene ne razumiju muškarce čak ni više nego mi njih. Kao rezultat toga, djevojke pokušavaju promijeniti muškarce, prema njihovoj zamisli. Sve se završava rastankom, razvodom i izdajom. Šta lepši pol ne zna o muškarcima?

Činjenice o muškarcima koji ne poznaju žene

jedan. Tvoji roditelji su cijeli život vršili pritisak na tebe da opravdaš njihove želje. Nikad nećeš biti dovoljno dobar. Sin od mamine prijateljice je bolji, kao i muž ženine prijateljice. Uvijek ste gori i ne ispunjavate očekivanja drugih ljudi.

2. "Novac čovjeka je naš zajednički novac, a moj novac je moj novac". 100% žena tako misli. Smatrate se onim koji treba da plati bilo kada i bilo gde. Morate platiti na spoju, čak i ako nepoznata žena pojede tri harija. Više plaćate čak i u redovnoj vezi, iako sada muškarci i žene zarađuju otprilike isto. Ti si djevojiina torbica.

Kako se ponaša pravi muškarac

3. U online izlasku, djevojke biraju tebe, a ne tebe. 80% djevojaka kojima pišete nikada vam neće odgovoriti. To zaista šteti samopouzdanju, čak i ako ste dovoljno dobri.

20 činjenica o muškarcima koji ne poznaju žene

4. U životu biste trebali napraviti prve korake kada komunicirate sa djevojkom. Moraš trčati za djevojkom i progoniti je. Kao da si ti niko, a ona kraljica koju treba umiriti. Djevojka će vam dati nagovještaje da će spavati s vama ako pokušate. Ali ako djevojci date sličan nagovještaj da je možete podmetnuti zbog dobrog ponašanja, ovo će se završiti raskidom.

5. Niko vam neće dati kompliment. Djevojke i muškarci stalno dobijaju komplimente. Ali čovjek, ma koliko dobro izgledao, niko mu to neće reći. Sve komplimente upućene njemu, čovjek pamti napamet.

6. Čovjek ne može biti ljubazan prema djeci, da ne bi bio osumnjičen za razne perverzije i manične ideje. Djevojčice se mogu nasmiješiti djeci ili nešto reći, ali muškarci ne mogu. Bićete optuženi za sve smrtne grehe.

7. Djevojka može reći da traži uspješnog i visokog muškarca. Ako čovjek ovo kaže, biće nazvan trgovačkim i glupim.

osam. Vaše prepone su ranjivi dio. Muškarci se uvijek plaše da ih ne udare u jaja. Oni podsvjesno osjećaju bol kada vide da neko drugi izluđuje. Zamjeraju vam se što ste u transportu širom raširili noge. Devojkama je teško da shvate da muškarci tamo imaju penis i jajašca. Sjedenje skupljenih nogu je fizički neugodno.

Kako prestati biti dobar momak i postati jači?

9. Želiš seks češće nego devojke. Ovo je manipulisanje ili zamjeranje vama.

20 činjenica o muškarcima koji ne poznaju žene

10. Kada muškarac izgubi posao i ne može naći vremena, šanse da izgubi djevojku ili ženu se povećavaju za red veličine. Nakon otpuštanja muškarca, mnoge djevojke odlaze, a žene podnose zahtjev za razvod. Ovo su statistike i surova životna realnost.

jedanaest. Nikada ne možete pokazati emocije, a još manje plakati. Smatrat ćete se slabićem, kukavom ili kretenom. Muškarci ne bi trebali pokazivati ​​emocije, čak i kada im se život ruši, kao da nisu ljudi. To je emocionalno neodoljivo.

12. Djevojke uvijek smatraju muškarca potencijalnim kriminalcem ako se s njim ukrste u mračnoj ulici, liftu ili drugom mjestu. Gledaju te kao manijaka.

trinaest. Svakoj osobi je psihološki potreban zagrljaj. Ali muškarci nemaju fizički kontakt sa drugim ljudima, kada devojke često grle prijatelji, roditelji i jednostavni poznanici. Stoga, ako muškarac nije u vezi, pati od nedostatka intimnosti.

14. Imate veliku odgovornost u obezbjeđivanju porodice. Morate biti hranitelj porodice i zarađivati ​​više. Ali djevojka lako može biti domaćica i ne raditi ništa. Niko ne misli da je ovo za osudu.

15. Muškarcima se rijetko daje starateljstvo nad djecom, čak i ako je majka neadekvatna. Muškarci se uopće ne saslušavaju na sudovima, uzimaju djecu i daju ih majkama.

Prestar si za ovo sranje

šesnaest. Uvijek se plašite da vam penis nije dovoljno velik za djevojku, u krevetu možete propasti ili ne izdržati dovoljno. Ali na rastanku, njeni prijatelji će reći da imate malog, a lošeg ljubavnika. Kakva glupost, kada je devojka uradila jedino u krevetu - ležala je na balvani i stenjala?

17. Veća je vjerovatnoća da će muškarci biti napadnuti i napadnuti. Morate zaštititi sebe i sve oko sebe, kao da ste superman. Kakav srednji vek?

osamnaest. Sve moderne devojke su postale feministkinje. Tvrde da ih tlačite i da je vaš pogled na rodne odnose pogrešan. Neka leče sebe, a ne muškarce. Feministkinje se ne bore za jednakost, već za prednosti. Na kraju krajeva, kasnije ćeš otići u penziju, umrijet ćeš ranije i izgubit ćeš na sudu od žene po zadatku.

20 činjenica o muškarcima koji ne poznaju žene

devetnaest. Stalno vas pritiskaju roditelji, poznanici, devojka i njeni rođaci. Na kraju krajeva, morate napraviti prvi korak. I još niste spremni za ovo. Zašto to morate da radite i da se stalno osećate krivim?

dvadeset. Većina muškaraca će ili ćelaviti ili posijediti. Ljuti nas iako to ne pokazujemo.

Ovo nije pogađanje djevojaka, već pokušaj da se da više informacija. Volimo vas devojke. Ali ne zaboravite da ima mnogo drugih djevojaka u blizini.

Članci o temi