Žene traže nesavršene muškarce

Žene traže nesavršene muškarce

Mnogo ljubaznosti, velikodušnosti, skromnosti, pristojnosti, inteligencije će dovesti do toga da neće biti veze i seksa. Žene traže daleko od idealnih predstavnika jačeg pola, a pokušavaju pronaći muškarce. Pravi nesavršeni muškarci.

Trudeći se cijeli život da budem bolji, primijetila sam da idealni muškarci ženama nisu dovoljni.

Žene traže nesavršene muškarce

Darujte cveće devojkama bez razloga, dajte poklone i ne odbijajte ništa? Previše velikodušnosti devojka doživljava negativno. Ako je čovjek previše velikodušan, ljubazan i rasipa novac lijevo i desno, onda je to sumnjivo. On je ili rasipnik, nesiguran u sebe, ili pokušava sebi da kupi vezu. Samopouzdan muškarac ne pokušava da pobedi devojku. Ne hoda oko nje na zadnjim nogama.

Puno romantike, šetnje po mjesečini, osjećaja i ljubavi? Kada je muškarac galantan i previše pristojan, devojka je sumnjičava. Zašto ne želi seks, gnjavi se i pokušava da odvuče devojku u krevet? Najvjerovatnije će muškarac biti odbačen kao aseksualac, impotentan, stidljiv ili vlasnik malog penisa. Zdrav muškarac želi da zavede devojku i želi seks.

Pričajte puno o sebi, visokoj tehnologiji i nejasnim stvarima, pokušavajući da impresionirate djevojku? Ne ide, ali mnogi pametni ljudi to pokušavaju. Djevojke vole da pričaju o jednostavnim stvarima ili kada pričaju o njima. Mnogo dosade, moraliziranja i dosade dovest će do toga da će djevojka pobjeći adekvatnijem i jednostavnijem tipu.

Muška harizma. Tajna muškog šarma i karizme

Obratite puno pažnje na djevojku, stalno zovite i pišite, razapinjajte se u komplimentima? Odvojite svo svoje slobodno vrijeme, spremno odgovorite i trčite na sastanak na prvi poziv? Slažete se sa devojkom u svemu, ne psujte, neka bude hirovita. Dobrodošli u zonu prijatelja. Takvi muškarci ne privlače djevojke.

Da li želiš divljenje od devojke? Ovo ne radi. Djevojke izbjegavaju idealne muškarce. Ne trudi se da budeš savršen, već budi pravi muškarac.

Članci o temi