Kako zavesti čak i skromne osjetljive

Kako zavesti čak i skromne osjetljive

Borba za rodnu ravnopravnost završila se činjenicom da vam djevojke mnogo lakše odlaze kući i ostaju preko noći. Ali kako dovesti djevojku u ovaj trenutak da ljepotica odluči da podlegne? Kako zavesti svaku djevojku, čak i onu skromnu osjetljivu?

Sve zavisi od mesta poznanstva. Ako je ovo konzervatorij, biblioteka, pozorište ili drugo slično mjesto, onda će zavesti djevojku već prve večeri biti malo problematično. Ako sretnete curu u baru, klubu ili nekom drugom okupljalištu, onda je seks potpuno očigledan ishod večeri. U svakom slučaju, upoznati djevojku će vam biti izazov. Kako ćete je brzo zavesti i vidjeti u kojoj je boji donji veš.

Kako zavesti čak i skromne osjetljive

jedan. Pokažite sebi muškarca

Pokažite svojoj djevojci svoje samopouzdanje, pozitivnost, seksualnost i smisao za humor. Vi niste tipični dosadni, preokupirani klinac ili samozadovoljni mačo. Zainteresujte devojku. Neka osjeti da će s vama biti zabavno, zanimljivo i cool. Zračite šarmom i budite što harizmatičniji.

2. Tretirajte djevojku za zavođenje

Ko večera devojku, pleše je. Počastite djevojku večerom, koktelom ili barem pivom. Djevojke uvijek reaguju na takvu galantnost i počnu osjećati da nešto duguju muškarcu. Svi savršeno dobro razumiju da će djevojka morati da radi.

Romantične glume za devojku. 111 romantičnih i jeftinih ideja

Kako zavesti čak i skromne osjetljive

3. Budi pravi muškarac

Ne plašite se da budete muškarac, niste nervozni ili nemirni. Budite aktivni, energični i pozitivni. Pokažite joj svoj cool karakter i čelične lopte, koje ćete joj pokazati malo kasnije. Ženke reaguju na prave muškarce.

4. Dodirnite djevojku za zavođenje

Ne zavodite devojku bez dodirivanja. U početku lagani dodiri kao od šale, a onda ozbiljniji i intimniji. Što prije ukrotite djevojku u svoje razigrane ruke, prije će ona podleći pritisku i dozvoliti da je skinu.

5. Okačite rezance na uši devojci

Djevojke vole sa ušima. Dajte joj komplimente, pričajte smiješne viceve, zabavite je. Ne dozvolite djevojci da dosadi.

6. Isprovocirati djevojku na seks

Pričajte o seksu, dajte dvosmislene nagoveštaje, napunite je emocijama, dodirujte, flertujte, flertujte i zavodite. Djevojke vole ovu igru ​​ako je muškarac samouvjeren i dobar. Isprovocirati djevojku na seks. Neka misli o njemu.

7. Pokažite svoju privlačnost prema djevojci

Štreberi se boje reći djevojci da je žele, a muškarci to kažu i dobiju. Razgovarajte o figuri djevojke, njenoj privlačnosti i seksualnosti. Pokažite želju dodirima i riječima. Ako žvaćeš šmrc, djevojka će te spojiti i naći drugog mužjaka.

Ponty cure

Kako zavesti čak i skromne osjetljive

osam. Zavedi djevojku i imaj seks sa njom

Djevojka će imati seks sa vama ako je situacija ispravna. Vaš zadatak je da to organizujete. Pozovite djevojku kući ili pronađite osamljeno mjesto. Stvorite odgovarajuće okruženje. Malo muzike, romantike, zabave, slatkiša i alkohola. Čak će i najskromniji osjetljivi biti tvoji.

Članci o temi