Kako gledati u oči

Kako gledati u oči

Jednim pogledom možete zaustaviti protivnike i osvojiti ženska srca. Kako pogledati protivnika u oči i pobijediti ga? Kako šarmirati lijepe djevojke pogledom? Tajne kontakta očima koje vam niko nije rekao.

Kako neprijatelju ili rivalu pogledati u oči?

Najbolja borba je ona koja se nije odigrala. Sposobnost gledanja u oči sagovornika pomoći će da se slomi njegova volja i pokori ga bez borbe. Ovo je korisno u sukobima, konfliktnim situacijama ili važnim pregovorima.

Prema istraživanjima, dvije nasumične osobe gledaju jedna drugu sve dok se ne osjećaju nelagodno, 3-4 sekunde. Dalje gledanje izaziva neugodnost i ljudi skreću pogled.

Kada se dva protivnika, rival ili neprijatelj, sretnu, počinje prešutno nadmetanje u stalnom kontaktu očima. Oba protivnika bulje jedan u drugog što je duže moguće.

Da biste izgledali prodorno i opasno, trebali biste pogledati u nos osobe. Zbog toga će se osjećati izuzetno neugodno i ranjivo.

Da biste uvjerili osobu da je u pravu, preporučuje se da joj pogledate desno oko. Desnim okom upravlja lijeva strana mozga, koja je odgovorna za logiku.

Kako postati otvoreniji?

Kako pogledati devojku u oči?

Pripadniji spol ne treba zastrašivati ​​ili moralno potiskivati. Treba ih zavesti. Češće gledajte djevojku u oči, to će ubrzati vrijeme bližih odnosa u vezi. Pokušajte da se smiješite s djevojkom duže vrijeme, tako ćete izgledati prijateljski.

Djevojčica ne mora da gleda u nos. Pogledajte njeno levo oko, utiče na njen kreativni i emocionalni deo desnog mozga. Takav neuhvatljiv izgled pomoći će vam da posramite, izazovete smeh ili emocionalno oklijevanje kod djevojke.

Kako trenirati oči?

Da biste trenirali pogled, nacrtajte krug prečnika centimetar i okačite ga na zid. Sada ga pogledaj, pokušavajući je trepnuti. Možete objesiti dva kruga i pogledati zamišljeni most između njih, a zatim lijevo i desno oko.

Za trening u gotovo "borbenim uslovima" možete gledati u prolaznike bez pogleda. Ovo će biti dobro zagrevanje pred važnu "borbu" očiju.

Sada ste shvatili kako uspostaviti kontakt očima da biste obavili stvari.

Članci o temi