25 Savjeta muškaraca za žene o tome kako zadržati muškarca

25 savjeta muškaraca za žene o tome kako zadržati muškarca

Na čistom engleskom! 25 muških savjeta za djevojke kako se ponašati sa muškarcem, šta reći, šta učiniti, kako ga zadržati i uspješno porobiti!

Odmah ću reći - svi savjeti ne tvrde da su konačna istina, ne garantuju rezultat i nisu univerzalni lijek za svaki slučaj. Osim toga, raspoređeni su bez ikakvog niza i napisani jednostavnim jezikom na grubom, jednostavnom jeziku pravog mornara. Ako vam ovo ne smeta, idite ispod, ali pozivam muškarce da dodaju svoje recepte za sretne i divne veze.

25 muških savjeta za žene da zadrže muškarca

jedan. Drage devojke. Nemoj da jebeš čovekov mozak. Ne šta obući, ili zašto je došao tako kasno. Razumijem da je ovo teško, ali pokušaj da mu ne zajebavaš mozak. Slomljen mozak razlog je da se porodica prepusti od mrzovoljnih supruga do još uvijek ne mrzovoljnih ljubavnice.

25 savjeta muškaraca za žene o tome kako zadržati muškarca

2. Ostavite muškarcu njegov lični kutak - zaključanu fioku radnog stola ili ormarića. Naravno da postoji strašno iskušenje da se popnete tamo i vidite šta se tamo nalazi. I tu po pravilu nema ničeg kriminalnog - sat koji je donirao njegov otac, nepotpisana razglednica ispisana ženskim rukopisom, olovka, par olovaka, privezak za ključeve, nekoliko novčića, ključ nepoznatog porijekla i stara studentska knjižica. Pa čak ni pečat koji očekujete u obliku Playboy magazina neće biti tu. Užas je što se vi žene ne suzdržavate i ne otvarate privatne zaključane ladice muškaraca. Radiš to neprecizno i ​​čovek uvek primeti da je neko posetio njegov prostor. Ali čak i ako to radite pažljivo, još uvijek ne možete odoljeti da ne počnete da jebete svoj mozak (str.1) o tome ko je napisao ovu razglednicu i iz nekog tajnog stana ovo je ključ?!!! Objasnite da je razglednicu napisala prva, još institutska ljubav, da ključ od očevog stana, i da nije dobro penjati se na lične stvari, čovjek neće. Jednostavno će shvatiti da ne može ostati ni sa čim kod kuće i njegov lični prostor će se preseliti, u najboljem slučaju, u garažu, u najgorem u drugi, već tajni stan.

Zašto se muškarci ne sastaju?

3. Ostavite muškarcu njegov lični prostor za hobije. Pecanje, fudbal, skupljanje maraka, tenis, bilijar ili nešto drugo. Nemojte zadirati u njegov lični prostor. Njegovo je, bilo je prije tvog pojavljivanja u njegovom životu i bit će nakon što se rastaneš. Ako mu to oduzmeš (- Opet ideš u svoj glupi fudbal?! Bili ste na tome prošle sedmice! ili - Šta su ovi vojnici? ići ću s tobom. Ne, idem, stidiš li me se? Zašto je bez žena? Šta imaš tamo? A sada ću sve više ići s tobom!!!), covjek moze odustati od svog hobija ili hobija, ali vjerujte mi, cim se rastanete, on ce se vratiti u svoj prostor. I ona će to učiniti sa olakšanjem. Nemojte natjerati muškarca da vas napusti, pa čak i osjetite olakšanje u isto vrijeme.

Muški savet ženama

4. Muškarci su strašni konzervativci. Muškarci, bez obzira da li vole kupovinu ili ne, vole svoje stare, naizgled nepotrebne ili demode stvari. Neki pohabani džemper, farmerke sa pohabanim kolenima, napola pokvaren novčanik. Ne daj Bože da izbaciš nešto iz ovoga. bože sačuvaj.

Koje greške prave devojke na sastancima? 55 grešaka devojaka

5. Ako muškarac ne voli da ide u kupovinu - nemojte ga terati, bolje je reći da želite da šetate i dogovorite se da se nađete na nekom mestu. Ako se nedavno poznajete i on vam ne nudi da plaćate kupovinu - ne očajavajte - možda vas samo provjerava koliko vam je dosadila ova vijest. Ali ako ne plati još dva puta, bježi od njega.

6. Poštuj muški novac. Ako ne plaćate, nikada ne kupujte ništa (od maramice do auta) a da ne pitate koliko košta. Status vaše veze - da li ste u braku ili samo izlazite nije bitan - ako ovaj novac niste zaradili vi - poštujte ga bez obzira na iznos. Nisi ih zaradio.

7. Nemojte biti ljubomorni - i dalje će biti ljubomorni na pogrešnu osobu - muškarci su previše lukavi da biste ih prozreli. Žene su podmuklije i zle, okrutnije, ali muškarci su lukaviji i tačniji. A ženska ljubomora se na kraju ipak pretvori u jebanje mozga.

osam. Ne pokušavajte da preuzmete čovjekov novac. To je odvratno, neprijatno i obično primetno. Pobeđuje onaj ko samo voli. Ne zbog novca.

25 savjeta muškaraca za žene o tome kako zadržati muškarca

9. Kupatilo, ako je zajedničko, nije samo vaše. Savršeno znamo vašu sposobnost da ispunite čitav okolni prostor mehurićima, flašama, kozmetičkim torbicama, kremama i drugim sranjem koje se rađa pupanjem. Ali barem oko lavaboa možete ostaviti slobodan prostor za manevar tako da se čovjek kad pere lice (a pravi muškarac ne trlja oči mokrom šapom, već poliva licem, frkće i prska) osjećao ne kao slon u porculanu, ali kao nilski konj u bazenu? Da, i naravno svako sranje poput lažnih uvojaka, trepavica i ostalih naturalističkih atributa iz svijeta nacističke Njemačke, sakrij da i ne zna za njih.

Šta razbjesni muškarce kod djevojaka?

10. Pošto smo već ušli u kupatilo, ne mogu a da te ne zaustavim u želji (a prisutna je kod svih žena u nekom maničnom obliku) da obriješ noge svojim muškim brijačem. Za njega će to biti slično tome kako da na Tibetu dodirnete svetu figuricu svojim masnim rukama nakon pilafa. Puno vas molim - nemojte to raditi.

jedanaest. Da, i evo još jednog. Pod tušem - ne zaboravite da prebacite vodu za sobom iz gornjeg tuša, koji visi sa plafona, u ručni tuš. Nema ništa odvratnije nego ujutru, u polusnu, dobiti naboj hladne vode na glavu, samo zato što imaš multiplu sklerozu.

12. Govoreći o bolestima. Ne pričajte muškarcu o svojim bolestima ako ste se nedavno upoznali i ne živite zajedno - ako vaš dečko zna da ste se testirali i iz pristojnosti ga zanima rezultat - ne morate detaljno pričati da pronašli ste polipe u rektumu. Bolje umri tiho i onda ćeš zauvek ostati veliki mučenik u njegovim očima.

trinaest. Žene su monstruozno neuredne. Muškarci su uredni. Priče o razbacanim čarapama isti su kliše kao i medvedi na moskovskim ulicama u očima stranaca. Da biste se uvjerili da sam u pravu, pogledajte u salon i prtljažnik automobila žene i muškarca. osjetite razliku. I zato muškarac cijeni urednost. Ovo vam je teško, teško, gotovo nemoguće, ali morate procijediti i očistiti omote od Rafaela, kore narandže i brojne stvari razbacane po spavaćoj sobi. I po mogućnosti sebe, jer će se muškarac oženiti tobom, a ne ti i domaćica.

Razbesnele žene: ženske mane u očima muškaraca

14. Žao mi je, ali još jedan uobičajeni kliše o tome da put do muškog srca leži kroz stomak, avaj, nije kliše, već istina života. Bez obzira koliko se kul jebao, pevao uz gitaru ili krstić, ako ne znaš da kuvaš, ili to radiš sa jebeno uvrnutim mržnjom, nećeš imati porodični život. Barem sretan sigurno.

15. O seksu. Čak i ako muškarac nosi jaknu, zna da vozi i citira Ljermontova, on i dalje ostaje gadan, prljav, požudan muškarac. Lovac. I treba mu njegov plijen. Nije hrana servirana u zdjeli ujutro, popodne i uveče, već strašljiva srna koja mlatara trepavicama, koja se mora uhvatiti, uhvatiti, uštipnuti i pojebati u zabačenom kutku. Stoga, lijepe, inteligentne, obrazovane zene, nakon nekog vremena, kada strasti nestanu, odmah izgube od nekih gadnih, glupih budala - prodavaca iz cvjecare. A svi problemi su što se čovjek ne može prehraniti. Uvijek mora biti u dobroj formi. Uvek treba da teži da osvoji nagradu. Mora da je uvek malo gladan. I ne treba ga davati na zahtjev kad hoće, nego se igraj s njim, upali, raspiri strast i... sad ću i sama povratiti od sljedećeg klišea, ali ovo stvarno treba uraditi... da bude "nepročitana knjiga". Zadirkujte i ne dozvolite. Daj malo kasnije. Dobar recept za dobar seks.

Istina o prevari žena i razvodima

25 savjeta muškaraca za žene o tome kako zadržati muškarca

šesnaest. Idealna žena je časna sestra u javnosti, a prostitutka u krevetu. Nisam ja to rekao, ovo je narodna mudrost. Vjerujte mi, to je tako.Muškarac bi trebao da te želi. Da želim sve vreme i samo tebe. Trebalo bi da ustane pri pomisli na tebe, a ne na prodavačicu iz cvjećare. Da biste to učinili, ne morate se opustiti i ne hodati ispred njega u uvijačima, a još više ne hodajte ispred njega goli, s sisama koje ispadaju iz spavaćice, ako ovo nije seks, već samo idite da stavim čajnik. Dragi moji! Pa, nismo u kadi! Muškarac ne treba da se navikava na tvoje telo. Pa, tokom seksa, vi ste ti koji bi trebali biti otvoreni i preuzeti inicijativu u svim vrstama perverzija i drugih seksualnih zadovoljstava. Zašto? Jer iza vas je takmičenje prodavačica, konobarica i medicinskih sestara. Ne opuštajte se uopšte. Ako postoji neko ko popuši bolje od tebe - zajebi svoju vezu. Ne dozvolite ovu situaciju, ne dozvolite konkurenciji da prodre, čuvajte perimetar. Ali ne glupa i glupa ljubomora, već kvalitet seksa koji on dobija od vas. Samo napred sve vreme i uvek budi korak ispred svih ostalih. Ne vidite ih, ali vas neprijatelji okružuju i dišu vam cijelo vrijeme u leđa. Budite seksipilniji od njih. Zapamtite ih.

35 tajni muškaraca koje bi svaka žena trebala znati

25 savjeta muškaraca za žene o tome kako zadržati muškarca

17. Sve vreme treba da postoji element novosti, ne bi trebalo da postoji zavisnost.Sad cu reci jednu buntovnu stvar pa ce me obasuti kakicom, ali vjerujte mi, ako postoji takva prilika, napravite sebi odvojene spavace sobe. Muškarac ima priliku da mirno prdi u snu, a vi ga morate kazniti "lišavanjem" pristupa vašoj spavaćoj sobi. A faktor nepristupačnosti i novina je užasno jaka stvar u vezi.

25 savjeta muškaraca za žene o tome kako zadržati muškarca

osamnaest. Pazi na njega. U smislu svakodnevnog života. Večera, gvozdene pantalone, vezati kravatu. Ne znam kako? Naučite da drijemate! Ako vam se predstavi Bentley sa ručnom kutijom, pretpostavljam da ćete brzo naučiti voziti, a još je lakše vezati kravatu. Čovek može sve sam ispeglati, kuvati hranu i vezati kravatu. Ali kakvo je uzbuđenje kada je nekome stalo do njega. Možda mu je posljednji put to bila mama dok je bio u školi. U naše doba brzine i grabežljivaca, merkantilne žene, muškarci nemaju dovoljno topline i brige, to im je važno

devetnaest. Njegova majka. Mama, ovo je naravno sjebano (sa rijetkim izuzecima, kao moj gee-gee). Ali morate naći zajednički jezik sa mamom. Dik zna kako, ali mama je veoma uticajna. Mama je od ogromnog značaja u životu muškarca. A mamino zategnuto dupe je problem svaki put kad te vidi.Ne odustaj! Guzicu ne treba stezati i onda će sve biti u redu.

Koje komplimente muškarci vole??

dvadeset. Njegova djeca od prethodnih žena. Volim ih. Poželjno iskreno. Ako uspete njegovu decu da odvučete na svoju stranu, on je vaš. Kako osvojiti ljubav djece možete pročitati u bilo kojem priručniku u knjižari. Ne previše teška nauka.

21. Njegove žene iz prošlosti. Jebi se s njima. Zaboravi na njih. Nema potrebe za ljubomorom, nema potrebe za ispitivanjem, nema potrebe da cepate fotografije i razbijate vazu, slučajno saznajući da joj ju je jednom dala. Pljuni. Razmislite o sebi i prodavcima cvijeća. Nekada, kao na klizalištu - nema ribe.

Muški savet ženama

22. Njegovi prijatelji. Ovo je sveto. Čovek hoće da pije sa njima - pusti ga. Želi sa tobom - obavezno idi. Smijte se njihovim moronskim šalama, pijte s njima votku, uspavajte ih u mesu pijanog prijatelja u vašoj kući. Ali onda će mu nasamo reći: - Da-a... Imao si sreće s njom! Super ti je. A za muškarce je odobravanje prijatelja izuzetno važno i mnogo košta.

23. Nikad. Nikad. Nikad se ne svađaj sa muškarcem pred njegovim prijateljima. Ovim užasno omalovažavate njegovo samopoštovanje u njihovim očima i javno ga pretvarate u kučkara. Kod kuće - da. U javnosti - ne.

24. Uvek ga zaštiti. Saobraćajni policajac je sjeban? Ne čitajte SMS-ki, zakopane u telefon - barem budite u pripravnosti - kao da ste zabrinuti. Ismijavaju vaše društvo? Stanite u odbranu. Neka vrsta rasprave za stolom, a vi ne mislite kao on? Iznesite mu svoje mišljenje kod kuće i zauzmite njegovu poziciju za stolom. Borba? Skinite cipele i jurite pravo u gusto da se zaštitite i odvojite. Rizikujete da zaradite fingal i slomite usnu, ali ovaj podvig će zauvek ostati u njegovom srcu.

Šta muškarcu nedostaje kod devojaka: 30 muških saveta za žene

Savjeti za žene

25. Poslednji savet. Ne slušajte ničije savete osim moje. Pustite svoje djevojke-savjetnici da se brinu o svojim porodicama (po pravilu, iz nekog razloga, takvi savjetnici jednostavno imaju potpuni neuspjeh sa porodicom) i nemojte se penjati u vaš život. Svašta se može dogoditi, ali tvoj život je tvoj život i samo ti odlučuješ kako ćeš biti i šta ćeš raditi. Pa, u svakoj situaciji, u krajnjoj nuždi, možete sebi reći – Sve je urađeno, sve je najbolje.

Snimke iz filma "Ljubav i druge droge" finskirobo

Članci o temi