Muška perspektiva o rodnoj ravnopravnosti. Samo smo jači

Muška perspektiva o rodnoj ravnopravnosti. Samo smo jači

Posljednjih godina žene su se pojačale u borbi za ravnopravnost sa muškarcima. Žene žele da zauzmu visoke pozicije, dobiju dobar posao, imaju visoke plate. Ali muške liderske pozicije nisu slučajne. Muškarci zauzimaju ovu poziciju jer su bolje prilagođeni životu i jači su u gotovo svim oblastima.

Žene se pridružuju redovima feministkinja, žale se na nejednakost, prisjećaju se uznemiravanja i pokušavaju postati ravnopravne muškarcima. Ali činjenica je da nema ugnjetavanja ljepšeg spola.

Žene su objektivno slabije i ne mogu se takmičiti s muškarcima u većini životnih područja. Žene ne mogu zauzeti postojeće muške pozicije i kompetentno ih zamijeniti.

Muška perspektiva o rodnoj ravnopravnosti. Samo smo jači

Društvo, koje predstavljaju posebno aktivne žene, pokušava da izjednači postojeće stanje. Ali ova borba je besmislena i destruktivna. Žene pokušavaju da dobiju ne ista prava kao muškarci, već posebne privilegije kako bi bile konkurentne. Žene "stado" napadaju muškarce kako bi dobili bonuse.

Žene ne žele ravnopravnost, već dodatne bonuse, pluseve, privilegije i zaštitu. Slaba (žena) zahtijeva da sebi da prednost ispred jakog (muškarac). Ali snažnim muškarcima ovo izaziva samo tužan osmijeh.

Postojao je pokret feminizma, i ja, optužbe za uznemiravanje i drugi moderni trendovi u zapadnim vrijednostima. Kada se od snažnog bijelog muškarca traži da popusti pred slabijim ženama, manjinama i drugim nacionalnostima. Tako cijele kompanije postaju slabije i manje konkurentne zbog činjenice da su slabe ličnosti u ključnim ulogama. Ovo će isušiti čitave sektore i ekonomije zemalja u kojima su se upustili u bajku o "jednakosti". Azijske zemlje imaju veoma nizak procenat žena na poslovnim, moćnim i vodećim pozicijama, za razliku od Zapada. Ovo je jedan od važnih razloga za snagu rastuće azijske ekonomije.

Šta znači odrastao čovjek

Zašto je pametna osoba na višoj poziciji od prosječne osobe?? Zašto je lepa devojka uvek popularnija od obične devojke? Zašto vredni radnik dobija više od lenjca? Zašto jači sportista prvi dolazi na cilj? Zašto se iskusniji profesionalac uvijek cijeni više od ambiciozne tenisice koja zahtijeva privilegije?

Zakoni života su takvi da ova borba neće pomoći ženama. Ako žena nema dovoljno vještina, vještina, znanja i snage da pobijedi muškarca, nikakve prednosti joj neće pomoći. Najjači opstaju u današnjem svijetu. Ako žena ne može postati jednaka u snazi, onda neće biti jednakosti.

Muškarci su samo jači..

Članci o temi