Devojke vole takve momke..

Devojke vole takve momke..

Ako želite da vam ne nedostaje ženske pažnje, devojkama se lako dopada, zavodite ih desno i levo? Djevojke mogu izlaziti sa bilo kojim muškarcem, ali ovi momci se češće nalaze u njihovim glavama, srcima i krevetima..

Sve žene su jedinstvene, ali sve padaju na jednu vrstu muškarca većinu vremena. Može se dugo tvrditi suprotno, ali milioni godina evolucije nisu oprostili za ništa. Djevojke uvijek idu za najjačim i najprilagođenijim muškarcem da bi preživjele. Odmah sam pomislio na novac?

Mnoge moderne devojke lako se zavaraju novcem, ali da budemo iskreni, ovo nije najbolji deo ženske populacije. Trgovske žene i žene gladne pljačke loše su za ulogu djevojke. Ostale djevojke padaju na momke koji su dovoljno jaki i umjereno razmaženi. Zaljubljuju se u njih, gube nevinost s njima i vole ih do kraja života. Često se nazivaju lošim momcima.

Devojke vole takve momke..

Devojke vole takve momke..

Djevojke vole loše momke, ali ne u smislu da imaju problem sa kriminalom ili alkoholom ili drogom. Loši momci za ponašanje i društveno pozicioniranje. To miriše na testosteron, bunt i samopouzdanje.

Princip beskrupuloznosti. Sve jaki neprincipijelni i slabi moralisti

Momci su štreberi, sofisticirani intelektualci, sredovečni ili obični smeće. Sve su to pokvarene opcije sa ženske tačke gledišta. Žene jedva reaguju na takve muškarce, osim iz sažaljenja i nedostatka drugih opcija.

Djevojke vole bogate muškarce na svoj način. Vole ono što im mogu dati od dobrih životnih stvari: novac, automobile, stanove i putovanja. Ali u srcu ih djevojke preziru zbog nedostatka muškog karaktera i jaja. Cure ga varaju sa pravim živim i lošim momkom iz susjedne ulice.

U detinjstvu sve devojčice uče da budu oprezne. A loši momci guraju djevojke ka avanturi i životu otvorenog uma. Sve djevojke su romantične, sanjaju o tako svijetloj ljubavi kao u filmovima. Jebeš oprez, prašnjava udobna mjesta i dosada. Sloboda i osjećaj da zaista živiš.

Djevojke vole loše momke koji krše pravila ovog svijeta. Koji se ne plaše da to urade na svoj način, idu protiv gomile, napuštaju posao, traže san, shvataju nove stvari, rade svoj životni posao, rizikuju. Cure se pokisnu i skinu gaćice od takvih momaka, a ne od dosadnih, kukavičkih i domaćinskih momaka.

Devojke vole momke koji žive punim plućima. Budite svoji bez glupih nametnutih normi društva. Izazovi život, idi protiv plime, budi hrabar, neustrašiv, očajan, hrabar, ljut, vruć, impulsivan, ne znajući riječ "ne". Devojke vole loše momke, šta god da kažu..

Članci o temi