Neočekivani poklon za muškarca

Neočekivani poklon za muškarca

Kada muškarac pokloni ženi, oni to doživljavaju kao obično. Ali šta muškarci misle i osjećaju kada djevojka neočekivano da poklon?? Koji je danas datum? Danas je godišnjica? Ona želi raskinuti? To je zamka? Kako sam ovo zaslužio? Muškarci počinju paničariti, a mozak im ključa od rasuđivanja. Žene ne mogu razumjeti naše emocije.

Učili smo žene da daju poklone. Oni to prihvataju pozitivno i sa osmehom. Ali muškarci nisu navikli na takve manifestacije nježnosti i ljubavi. Počinjemo paničariti, a naš mozak počinje da ključa od rasuđivanja.

Ovo je eksplozija emocija zbog koje nam krv teče brže, naš mozak grozničavo razmišlja, a tijelo se znoji. Šta muškarac pomisli kada dobije neočekivani poklon od devojke, devojke ili žene??

Neočekivani poklon za muškarca

jedan. Danas je godišnjica?

Sranje! Danas je godišnjica? Opet sam nešto zaboravio? 113 dan našeg poznanstva? Rođendan njene mačke? Aaa! Koji je danas datum?

Neočekivani poklon za muškarca

2. Ona želi raskinuti?

Ovdje nešto nije u redu. Da li sam se stvarno umorio od nje, pa je odlučila da napravi poklon za rastanak? Ovo je kraj veze? On definitivno želi da ode. Zašto me je onda tako nežno poljubila? Sranje. Ne mogu ništa da razumem. šta da radim?

Prsten za djevojku: sve o dragom nakitu

3. To je zamka?

Želi me nešto pitati. Možda želi da se uda? Trebam novac? Želi na Maldive? Moram da vodim svekrvu u prodavnice? Ovdje nešto nije u redu! Ona je i dalje ona lisica.

Neočekivani poklon za muškarca

4. Ona je kriva?

Ovo je pokušaj da se popravi? Prevarila me ili mi je slupala auto? Nećete razumeti ove žene. Upravo kriv i ne zna kako da se iskupi za oprost. Ili daje unaprijed za buduće grijehe? Šta je uradila???

5. Kako sam ovo zaslužio?

Da li sam uradio nešto pogrešno ili sam bio previše dobar? Zašto mi daje poklon? Za ljubav? Možda je ovo ironija i nagoveštaj da joj već dugo nije davao poklone? Moram hitno sutra da joj kupim cveće.

Neočekivani poklon za muškarca

6. Moram dati nešto zauzvrat?

Dajte nešto zauzvrat ili samo peglajte u kafiću? Neophodno je da je odmah pozovete na romantičnu večeru, kako ne bi ostala dužna. Ovo će biti poklon zauzvrat.

7.Kako reagovati?

Morate se uzbuditi i pokazati radost poklona? Ili stid, skromnost i nježnost od ispoljavanja ljubavi? U redu je nasmijati se i zagrliti?

osam. Šta je u paketu?

Nešto što sumnjam u njenu originalnost. Nadam se da nije glupa kravata, još jedan novčanik, pjena za brijanje, šampon, olovka ili privjesak za ključeve? Šta raditi sa ovim stvarima? Nosite da pokažete da vam se poklon svidio?

Savremeni svijet nije za dobre momke

Neočekivani poklon zbunjuje muškarce. Zašto smo napisali ovaj članak? Želimo da primamo poklone ne samo iz razloga, već i bez njih. Kako ne bi paničarili, već jednostavno uživali u brizi i ljubavi djevojke.

Članci o temi