Log djevojke, ljubavnici i muški orgazam

Log djevojke, ljubavnici i muški orgazam

Koja je glavna greška djevojaka iz balvana? Zašto muškarci idu svojim ljubavnicama, ako možete imati seks sa svojom ženom? Ejakulacija i orgazam muškarca su jedno te isto?

Općenito je prihvaćeno da je ženski orgazam složeniji i svjetliji. No, toliko smo bili zaneseni potragom za ženskim orgazmom da smo zaboravili na muški.

Ejakulacija i orgazam kod muškarca nisu ista stvar, kako su mnogi ljudi navikli razmišljati, posebno žene. Pripadnici ljepšeg spola misle da kada je muškarac završio, to znači da je doživio orgazam, i to jak i bistar. Nakon toga, žene misle da su dobre u seksu, iako muškarac može razmišljati sasvim drugačije. Seks je bio osrednji poput smeće brze hrane.

Osećaj orgazma za muškarca nikada nije isti. Ovo je čitav niz senzacija u smislu snage i kvaliteta orgazma. Muški orgazam može biti sjajan, brz i nezaboravan. A ponekad, tokom ejakulacije, muškarac doživi samo blagi iscjedak, a ne orgazam. Nakon toga, muškarac se obično iznervira lošim seksom.

Zašto muškarci ne samo da masturbiraju, već traže i djevojku? Na kraju krajeva, možete završiti sami bez udvaranja ženi, a ne gubiti vrijeme i resurse? Muški orgazami su teži nego što se obično veruje. Zadovoljstvo muškarca nije ograničeno na reakciju nervnog sistema. Za snažan orgazam muškarcu je potrebna žena, njen svijetli seksi imidž i vještine ljubavnice.

Kako svoj seksualni život učiniti uzbudljivijim?

Log djevojke, ljubavnici i muški orgazam

Zašto muškarci idu ljubavnicama ako mogu završiti sa svojim ženama? Muškarac završi i tamo i tamo, ali razlika je upravo u snazi ​​i razlikama orgazma. Ako je žena seksi, vruća i spretna u krevetu, orgazam i ejakulacija dolaze zajedno. A ako je djevojka balvan, onda ejakulacija dolazi sama ili s jadnim prividom orgazma. Ali djevojka iz balvana će pogrešno pomisliti da je momka usrećila nevjerovatnim seksom. I onda će se pitati zašto je ostavljena ili zašto se muškarac jeba sa strane. U seksu mnoge žene samo leže na leđima i stenju. I nakon toga sebe nazivaju boginjama seksa, iako je u stvarnosti ovo običan balvan.

Muški orgazam nije tako primitivan kao što se obično veruje. Muškarci obično ne kažu koliko su bili dobri. Kako žene glume orgazam, tako i muškarci ćute. Jedno je završiti, a drugo doživjeti pravi sjajni orgazam. Ako muškarac nije doživio potpuni orgazam, onda će potražiti djevojku koja će mu pomoći u tome.

Log djevojke, ljubavnici i muški orgazam

Vrijeme je da se riješimo mita i predrasuda o jednostavnosti muškog orgazma. Kompleksniji je i nije primitivniji kao oni koji ga takvim smatraju. Dok hodamo u ružičastim naočalama, na suprotnim stranama barikada će se naći djevojke i ljubavnice.

Moderan za jednu noć

Članci o temi