Odrastao covek

Odrastao covek

Ti nemaš devojku? Da biste upoznali djevojku svojih snova, morate biti spremni za ovo, inače ništa neće biti od toga. Dobar muškarac i dobra žena moraju se prvo odigrati kao pojedinci, a tek onda se sresti.

Često pričamo o tome kako pokupiti djevojku i imati seks sa njom. Ali u jednom trenutku ćete se umoriti od toga. Osim seksa, želite pravu toplinu, privrženost, nježnost i ljubav. Ne, to neće biti alkoholna intoksikacija, sezonska depresija ili starost. To će biti odrastanje. Da biste upoznali djevojku svojih snova, morate biti spremni za to. Ako niste fizički i psihički spremni za to, nećete rasti zajedno. Opet će biti svađa, rastanaka ili izdaje. Ali jedva da to želiš.

Odrastao covek

jedan. Nedostatak idealizma

Ne postoje savršeni ljudi. Manje hirovite, mane i mane mogu pokvariti čak i najidealnije veze kod perfekcionista. Zašto ne potrebna napetost u vezi? Sposobnost praštanja i ne obraćanja pažnje na manje mane nije data svima. Ali vredi težiti tome. Jebi se savršeni ljudi, ti i ja nismo takvi.

Jednostavni i korisni savjeti za muškarce

2. Ukroćenje sebičnosti

Volite sebe i ceo svet će vas obožavati? To je glupost. Svijet traži reciprocitet. Spremnost da žrtvujete svoje interese i brinete o svom drugom veoma je važna. U filmovima često vidimo selidbe u druge gradove, promjene načina života i druge kompromise ljubavnika. To se radi za drugu osobu i zbog moći ljubavi. U stvarnom životu je sve drugačije? Ne. Možda ne tako lijepo, ali mnoge priče iz filmova imaju realnu osnovu. Ukrotite svoju sebičnost i pronađite prilike za kompromis.

3. Sposobnost komuniciranja

Hodamo za ruke, idemo u bioskop, večeramo u restoranima, ljubimo se i seksamo. Ali zaboravljamo na važnost komunikacije. Niko ne može čitati misli i ne treba očekivati ​​da to čini od partnera. Govorite otvoreno i iskreno kako biste ga lakše razumjeli. Mnogi muškarci i žene nisu naučili da komuniciraju, a posebno da čuju jedni druge.

4. Raskini sa prošlošću

Nemate nikakve veze sa prošlošću? Bivše devojke više ne žive u srcu i krevetu? Srca su prokleta i lekcije su naučene? Kada prošlost ode u pozadinu, spremni ste za nova poznanstva i veze.

5. Samodovoljnost i sreća

Ako ste sami nesrećni, nećete biti srećni u vezi. Sreća dolazi iznutra čoveka, a ne nečijim dolaskom. Ako vezu tražite iz usamljenosti, onda ćete se naći pored prve osobe koju sretnete. Znajte da uživate u životu, samo će tada pojava ljubavi usrećiti parove.

Da li treba da se osvetim osobi za učinjene nepravde? Tvoja tamna strana zna odgovor

Kada se sastanu odrastao muškarac i odrasla žena, biće im dobro. Ako neko nije dovoljno zreo, onda će sve otići u vodu. Odrasti i pronaći djevojku iz snova neće biti teško.

Članci o temi